Site Rehberi
Site Rehberi > Alışveriş > Antalya Çiçekçi
25 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Antalya Çiçekçi

Antalya Çiçekçi - http://www.antalya-cicekcilik.com

Alışveriş

www.antalya-cicekcilik.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Alışveriş
Site Bilgileri : http://www.antalya-cicekcilik.com
Benzer Siteler : a | antalya çiçekçi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

1995 yılında kurulmuş olan Firmamız Çiçek pazarlamak ve mevcut teknolojik gelişimlerle daha etkin ve verimli yapılara dönüştürecek hizmetleri gerçekleştirmek amacı ile faaliyet göstermektedir. Dünyada çiçek firmalarını bir araya toplayan Interflora Çiçekçiler Derneğine de 1995 den beri Üyesidir. çağımızın gereği olan internet üzerinden müşterilerin hizmetine girmiştir.

Hizmet verdiği kurumların memnuniyetine dayalı referanslardan aldığı güç ile çalışma yapısını, büyümek yükselmek ve güven duymak kriterleri üzerinde kalite güven başlığı altında yapılandırmaktadır.

Bunun sağladığı avantajla müşterisinin ihtiyaçlarını doğru biçimde tanımlama ve çözüm üretebilme gelişime açık ve yenilikçi bir yapıya sahip olma hizmetinin temelindeki ana fikri, daha önce hizmet verdiği müşterilerinin iletişim ve ticari bilgilerinden doğru ve evrensel nitelikte olanları özümsemesine dayalı hizmet anlayışı ile desteklemektedir.

Bugün tüm Türkiye de ve Dünyada yaygın Interflora ağı ile perakende sektörüne çözümler sunan firmamız sorumluluk bilinci ile kalite odaklı tavrı ile müşteri memnuniyetini kalıcı ve sürekli kılacak en üstün en güvenilir hizmeti vermektedir.

Hizmette 7/24 saat kaliteli çiçek ve servis hizmetlerimizle size her zaman bir tuş kadar yakın olacağız

 Etiketler : çiçekçi, çiçek
Not: www.antalya-cicekcilik.com sayfadan “Antalya Çiçekçi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Alışveriş” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : İstanbul Bilişim - Koliva - Toptan Temizlik Malzemeleri - Çift Hatlı Cep Telefonu - Kontorara.com - Ev Mambo - Sticker Shop - Promosyon Kalem - Actibreast Göğüs Büyütücü Krem - Elektrikurunleri.com