Site Rehberi
Site Rehberi > Alışveriş > Sonklik.com
26 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Sonklik.com

Sonklik.com - http://www.sonklik.com

Alışveriş

www.sonklik.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Alışveriş
Site Bilgileri : http://www.sonklik.com
Benzer Siteler : s | sonklik.com
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Sonklik.com, mümkün olduğu kadar stoklu çalışarak müşterilerine en hızlı ve kaliteli hizmeti vermek üzere tasarlanmış bir alışveriş platformudur. Tüm mesajlara gün içerisinde cevap veriyoruz. Stoklu çalıştığımız ürünlerde 14:00'a kadar verdiğiniz siparişleri aynı gün içerisinde anlaşmalı kargo şirketimize teslim ederek hızlı, güvenli ve hesaplı şekilde elinize ulaşmasını sağlıyoruz. Sonklik.com, alışverişte son kararınız olacak.

Grubumuz
Sonklik.com, Venedikli Tacirler Bilişim Hizmetleri Ltd. Şti. bünyesindeki internet girişimlerinden sadece bir tanesidir. Venedikli Tacirler, 1999 yılından bu yana bilişim sektörüne yatırımlar yapan aynı zamanda çeşitli teknolojik ürünlerin Türkiye temsilciliklerini üstlenmiş, Türkiye'de ve Dünya'da bazı teknolojik yeniliklere imza atmış köklü bir firmadır.

 Etiketler : telefon, bilgisayar, saat, kitap, cocuk, anne, baba, satis, nerede
Not: www.sonklik.com sayfadan “Sonklik.com” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Alışveriş” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : En İyi Fiyatları Bulan Site - Çiçekçi - Miss Pırlanta - Elektronik Sigara E-sigara Pilli - Hepsihediye.com - Ernur Büro Malzemeleri ve Okul Gere - Özer Davetiye - Pırlantavepırlanta.com - Koç Ofis Çelik Dolap Rattan Mobilya - Fordogtrainers