Site Rehberi
Site Rehberi > Web Tasarım > Web Tasarım
23 Nisan 2024, Salı
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Web Tasarım

Web Tasarım - http://www.beycon.com.tr

Web Tasarım

www.beycon.com.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Web Tasarım
Site Bilgileri : http://www.beycon.com.tr
Benzer Siteler : w | web tasarım
3d oyunlar
 Açıklamalar :

1990’lı yılların ikinci yarısında internet ve web teknolojilerinin ülkemizde ve dünyada yeni yeni gelişmeye başladığı, bireylere ve şirketlere sağladığı fırsatların henüz tam olarak anlaşılamadığı son derece zor bir dönemde Beycon Group bilişim sektörüne ilk adımlarını attı.

Periyodik olarak büyüme trendine giren şirketimiz ilk kurulduğu dönemlerde müşterilerine donanım ağırlıklı hizmet verirken sunduğu hizmet yelpazesini sürekli olarak geliştirdi ve web tasarım, web yazılım, arama motoru optimizasyonu SEO, kurumsal iletişim danışmanlığı alanlarında müşterilerine hizmet vermeye başladı. 46 kişilik web tabanlı yazılım alanında uzman genç bir kadro tarafından yönetilen Beycon Group vizyonu doğrultusunda Türkiye ve dünya ölçeğinde marka bilinirliği hızla yükselen bir firma olma yolunda ilerlemektedir.

 Etiketler : web, tasarım, yazılım, ticaret, dizayn, design, google, arama, motoru, optimizasyonu, seo
Not: www.beycon.com.tr sayfadan “Web Tasarım” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Web Tasarım” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : WEBbi Web Hizmetleri - Webbi İnternet Hizmetleri - Web-Teknoloji.net - Web Sitesi Tasarımı Ve Yazılımı - Logo Hastanesi - Park Yazılım - Güvenlik Kamerası Güvenlik Kamera - Crea Medya Web Tasarım A.ş. - Web Tasarım - Web Dizayn