Site Rehberi
Site Rehberi > Eğitim Öğretim > Keman Kursları
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Keman Kursları

Keman Kursları - http://www.kemankurslari.net

Eğitim Öğretim

www.kemankurslari.net

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Eğitim Öğretim
Site Bilgileri : http://www.kemankurslari.net
Benzer Siteler : k | keman kursları
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Keman kursları içinde en önemli eğitim kadrosuna sahip olan İstanbul Müzik Akademisi Ayşe Özbekligil hoca ve onun oluşturduğu kadro ile eğitimlere devam etmektedir. İstanbul Müzik Akademisi keman kursları içinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, ciddi bir kurumdur.

Dersler akademik mantıkla verilmekte olup, klasik kurs mantığının dışındadır. Dersler 6 aylık 2 level şeklinde düzenlenmiş olup Level 1’i bitiren öğrenciler dahi müzikte kendilerini rahatlıkla ifade edecek düzeye geleceklerdir. Keman kursları Türk ve Batı Müziği olarak ayrılmaktadır. Temel eğitimi bitiren öğrenciler ilgi alanlarına göre seçim yapabilirler.

Akademik bir kadroya sahip olmadıklarından değişik dersler için farklı fiyat seçenekleri çıkaran kurslarda bazı derslere kurs sahiplerinin girdiği görülmektedir. Öğrencilerin ve velilerin MEB bağlantısı olmayan kaçak kurslara dikkat etmelerini öneririz.

 Etiketler : keman, kursları
Not: www.kemankurslari.net sayfadan “Keman Kursları” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Eğitim Öğretim” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Şan Dersleri - İzmir Dershane - Yüksek Kariyer - Konservatuara Hazırlık - Ihsan Kabadayı Ilk Öğretim Okulu - Ankara Kız Yurdu - Eğitimnoktası Yurtdışı Eğitim - İzmir Kariyer Merkezi - Yeni Ümit Sem İlk Yardım Eğitim - Autocad Kursu Bilgi Teknolojileri