Site Rehberi
Site Rehberi > Sağlık > Gandoerma Kırmızı Reishi
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Gandoerma Kırmızı Reishi

Gandoerma Kırmızı Reishi - http://www.ganoturk.com

Sağlık

www.ganoturk.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Sağlık
Site Bilgileri : http://www.ganoturk.com
Benzer Siteler : g | gandoerma kırmızı reishi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Muğla Üniversitesi’nce yürütülen araştırmada, Anadolu’da doğal olarak yetişen ve zehirli olmayan bazı mantar türlerinin akciğer kanseri ve Alzheimer hastalıklarının tedavisinde etkili olduğu bildirildi.

Muğla Üniversitesi Araştırma Laboratuvarları Merkezi’nde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Fen Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Emin Duru, mantarların gıda olarak tüketilmesinin yanı sıra bazı hastalıkların tedavisinde kullanılabileceği inancıyla başlatılan araştırmada elde edilen sonuçların, kendilerini heyecanlandırdığını söyledi.

Duru, yürütülen çalışmada Anadolu’da doğal olarak yetişen ve zehirli olmayan "chroogomphus", "ganoderma", "calvatia", "tricholoma" ve "fomes" ailesinden çeşitli mantar türlerinin, bazı kanser türleri ve Alzheimer hastalığının tedavisinde kullanılıp kullanılamayacağını araştırdıklarını vurguladı.

 Etiketler : ganoderma, ganoturk, reishi, kırmızı, kapsül, kanser, hepatit, şeker, tansiyon, kolestrol, sedef, aids, lingzhi, ömer, çolak, ölümsüzlük, mantarı
Not: www.ganoturk.com sayfadan “Gandoerma Kırmızı Reishi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Sağlık” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Baby Face Beauty Cilt Gençleştirme - Saç Ekimi İstanbul - Dr Sadullah Karun - Açık Emar Merkezi - Earnet Marka İşitme Cihazı - Siğil Hastalığı - Lazer Epilasyon Cilt Bakımı Botox - Ulted - Esteline Estetik ve Plastik Cerrahi - Tıp Rehberi