Site Rehberi
Site Rehberi > Alışveriş > Ebebegime.com
25 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Ebebegime.com

Ebebegime.com - http://www.ebebegime.com

Alışveriş

www.ebebegime.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Alışveriş
Site Bilgileri : http://www.ebebegime.com
Benzer Siteler : e | ebebegime.com
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Ebebegime.com ilk olarak 2010 Haziran ayında anne ve bebek mağazası ile sektörde faaliyetine başlamıştır. Mağazacılık sistemi ile verdiğimiz hizmetin kapsamını genişletmeye ve bu işi artık e-ticaret sitesi üzerinden tüm Türkiye'ye ulaştırmaya karar verdik.

İşte bu hizmet anlayışı ile 2010 yılında www.ebebegime.com e-ticaret sitemizi de kurmuş olduk. www.ebebegime.com'un hedef kitlesini; sadece anne/baba ve anne/baba adayları değil, ürünler hakkındaki detaylı yazılı ve görsel bilgiler ile sevdiklerine mutlu günlerinde hoş sürprizler ve incelikler yapmak isteyen kişilerin kısaca herkes oluşturmaktadır.

Tek amacı e-ticaret yapmak olmayan sitemizde anne/babalarımızın istedikleri ve ihtiyaç duydukları her zaman ulaşabilecekleri bilgileri içeren başlıklar bulunmakta; hizmetimizi sadece sanal olarak değil, iletişimi sağlayan tüm yazılı,görsel ve işitsel unsurlar ile anne/babanın bulunduğu her yere ulaştırmaktayız. Türkiye e-ticaret ve hatta ticaret anlayışında müşterinin asıl yeri ve önemini vurgulayan ilkleri gerçekleştirerek sizlerin karşısında haklı gururumuzla yer almak bizler için çok önemli.

%100 müşteri memnuniyeti ilkesi ile hızlı ve zamanında teslimat, güleryüzlü ve müşteri isteği odaklı hizmet, karşısındakine saygılı ve anlayışlı satış ve pazarlama anlayışını bu sektöre yerleştirmeyi hedefleyen şirketimizde ne kadar sık iletişime geçsek de hep ilk karşılaşmamız gibi aynı sıcak ilgiyi görürsünüz.

Değerli ebeveynlerimizin yani sizlerin, en iyiyi hak ettiğine her zaman inanan kuruluşumuz kaliteli ürünü kaliteli hizmet ile siz değerli müşterilerimize ihtiyacınız olanı her zaman ve her yerde sunmaktan büyük mutluluk ve gurur duyar.

 Etiketler : türkiye, nin, anne, bebek, ürünleri, online, satış, mağazası
Not: www.ebebegime.com sayfadan “Ebebegime.com” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Alışveriş” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Isparta Çiçekçiler - İşkur Otomotiv - Ebebegime.com - Patimpetmarket - Forma İmalatı - Hillsa Divani Mobilya - Laborfatuvar Terazisi Hassas Terazi - Kaş Telekom - Çift Hatlı Cep Telefonu - Xenon Far