Site Rehberi
Site Rehberi > Teknik Servisler > Platinyum Laptopservisi
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Platinyum Laptopservisi

Platinyum Laptopservisi - http://www.notebookpcservis.com

Teknik Servisler

www.notebookpcservis.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Teknik Servisler
Site Bilgileri : http://www.notebookpcservis.com
Benzer Siteler : p | platinyum laptopservisi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Notebook pc servis 2000 yılında Sektore adım atan bir platinyum bilgisayar kuruluşudur.

Geçen bu süre zarfında sektorde mal ve hizmet satısı konusunda uzmanlaşmıştır.

Son yıllarda artan notebook satış pazarındaki en büyük eksiklerden biri olan onarım ve servis konusundaki eksikliği hissederek bu konuda geniş araştırmaları ve yaptığı arge deneyimleri neticesinde tamir konusunda uzmanlaşmıştır.


Bu konudaki yedek parça ve onarım faliyetleri ile ilgili hertürlü aksam vede malzeme ihtiyacını direk olarak yurtdışı kanallarından kendisi ithal ederek iç pazardaki olumsuz vede eksik olan temin koşullarını bertaraf etmiştir; böylece rakip firmalardan hem daha hızlı hemde daha yüksek başarı oranlarına ulaşmıştır.

Notebook pc servis , laptop onarımının yada diğer bir ifadeyle elektronik aksamların şansa yada tesadüfi olarak onarılmasının mümkün olmadığı gerçeğine inanmış ve de bunu düstur edinerek sürekli olarak sermayesinin belli bir kısmını tamir ve onarım teknolojileri ile ilgili olarak araştırma ve geliştirmeye aktarmıştır.

Bu sebeple biz yapılan tamirin asıl önemli olan kısmının üretici fabrikanın değerlerine en yakın şekilde fiziksel olarak zarar vermeden ve de aynı arızayı tekrar sirayet etmesine engel olabilecek önlemler bütünüyle profesyonel olarak onarımının gerçekleşmesini mümkün kılıyoruz.

 Etiketler : laptop, servisi, notebook, anakartı, yedek, parçaları, gün, garantili, tamiri, tse, profesyonel
Not: www.notebookpcservis.com sayfadan “Platinyum Laptopservisi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Teknik Servisler” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Ankara Laptop Tamiri - Bakırköy Bilgisayar Servisi - Teknobest - Nice Yetkili Servis - Uydu Servisi Televizyon Servisi - Online Kontör Yükleme Servisi - Notebook Tamiri - Bursa Bosch Servisi - İptech Güvenlik - Bilgisayar Teknik Servisi