Site Rehberi
Site Rehberi > Alışveriş > Ofis Perde
26 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Ofis Perde

Ofis Perde - http://www.ofisperde.com

Alışveriş

www.ofisperde.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Alışveriş
Site Bilgileri : http://www.ofisperde.com
Benzer Siteler : o | ofis perde
3d oyunlar
 Açıklamalar :

- Yıllar boyu kazandığımız tecrübemizi mefruşat alanında en son teknoloji ile birleştirerek, üstün kalite ile hazırladığımız perde çeşitleri ile İstanbul ve ilçeleri başta olmak üzere Türkiye'nin her köşesine hizmet vermekteyiz.

- Kalite anlayışından hiç bir zaman ödün vermeyişimiz, ürün çeşitliliğimiz ile buluşarak mefruşat alanında söz sahibi olmamızı sağlamıştır.

- Faaliyet konumuz Perde ,Perde aksesuarları Perdelik kumaş , İp Tül Perde, Stor Perde, Jaluzi Perde, Ahşap Perde... çeşitlerinin Toptan, perakende, satış, tasarım ve uygulamasıdır.

- İnsan ilişkilerinin bir araç değil, bir amaç olarak görüldüğü firmamızda tüketici memnuniyeti ve mutluluğu ana hedeflerimizden biridir.

- Yurt içi ve yurt dışı fuar organizasyonları takip edilerek yeni gelişmeler sunulmaktadır.

- İlkelerimiz : Her mekana uygun ruhunuzu ve tarzınızı yansıtan dekorasyon seçeneklerini sunmak, klasik modern spor tarzlardaki binlerce desen ve renk alternatifleriyle sürekli yenilenerek güncelliğini devam ettirmek, evlerinizdeki mobilyalar döşemelik kumaşlarımızla pencereleriniz tül ve perdeliklerimizle yeni bir kimlik kazandırmak, Uzman ekip ve kadromuz ile süresinde, hatasız iş teslimindeki başarı oranımız tercih ve tavsiye edilmemizde en önemli unsurdur

 Etiketler : ofis, perdeleri, jaluzi, perde, dikey, stor, zebra, katlamalı
Not: www.ofisperde.com sayfadan “Ofis Perde” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Alışveriş” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Ankaoutdoor - Anatolia Çiçek - Hesaplı Alışverişin Güvenli Adresi - Karpa Gıda - Beyaz Eşya Merkezi - Antalya Çiçekçi - Yaşam Teknolojileri Su Arıtma - Tv Satışı - Aapazar - Tekne Borsası