Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Can Varil
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Can Varil

Can Varil - http://www.canvaril.net

Firmalar

www.canvaril.net

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.canvaril.net
Benzer Siteler : c | can varil
3d oyunlar
 Açıklamalar :

FİRMAMIZ

1976 yılında kurulan Can Varil, yenilenmiş varil ve IBC tankı sektöründe mevcut kapasitesini günbegün arttırarak bugün varil sektörünün liderleri arasında varil sektörünün yıldızı olmuştur. Yenilenmiş ambalajların çevre koruması ve ülke ekonomisine katkısı yadsınamaz bir gerçektir. Bu bilinçle hareket eden Can Varil Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan çalışma izni de almıştır.
Geri Kazanmalıyız!

Geri dönüşüm ve tekrar kullanılma ötesinde , artık özelliklerinden yararlanılarak içindeki bileşinlerin fiziksel , kimyasal ve biyokimyasal yöntemlerle başka ürünlere veya enerjiye çevrilmesine "Geri Kazanım " denilmektedir. Geri Kazanımla doğal kaynaklarımız korunur , enerji tasarufu sağlanır , çöplüğe giden artık miktarı azalır ve geleceğe yatırım yapılır.

Kullanılmış ambalajların ve diğer değerlendirilebilir atıkların genel çöpten ayrı ve temiz olarak toplanması yöntemi geri kazanım sürecinin ilk aşamasını oluşturmaktadır.Ayrı toplanan geri kazanılabilir atıkların geri dönüşüm işlemine tabi tutulabilmesi için cinslerine göre de ayrılmaları gerekmektedir.Herhangi bir üründe alırken geri dönüşümlü olmasına dikkat edelim.
CAN VARİL

Müşterilerinden topladığı kullanılmış varilleri ve IBC 'leri Çevre ve Orman Bakanlığının denetiminde çevre yasaları ve bilincine uygun olarak ileri teknoloji yardımıyla ve kendine has yöntemlerle işletmekle , ekonomiye yeniden kazandırmaktadır. Dış yıkama, form düzeltme, kenar kesme ve kıvırma, kumlama otomatik boyama ve fırın kurutma prosesleri uygun istasyonlarda uzman personel tarafından gerçekleştirilip müşterilerimize sunulmaktadır.

Tüm Variller ve IBC ler çevre dostu yöntemlerle müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda, uluslararası standartlara uygun olarak temizlenmektedir.

 Etiketler : varil, boş
Not: www.canvaril.net sayfadan “Can Varil” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Ofis Mobilyaları - Mobil Klima - Kafe Kek - İzmir'in En Büyük Temizlik Firması - Sportex Avm Center - Tempopen Fıratpen - Modüler Mobilya Mutfak Mobilyaları - Karaoğlu Peyzaj - Dgs Asansör Firmaları - Minibüsotobüs Kiralama İstanbul