Site Rehberi
Site Rehberi > Diğerleri > Teak Dekorasyon
25 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Teak Dekorasyon

Teak Dekorasyon - http://www.teak.com.tr

Diğerleri

www.teak.com.tr

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Diğerleri
Site Bilgileri : http://www.teak.com.tr
Benzer Siteler : t | teak dekorasyon
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Orman ürünlerinin ithalat ve ihracatını yapan şirketimiz tropikal teak ağacını kereste ve deck olarak Burma (Birmanya) dan ithal etmektedir. Grubumuz sadece teak ağacının türevlerinde uzmanlaşmayı kendisine ilke edinmiştir. Teak ağacının alternatif ürün seçenekleri ile değerli siparişlerinizi bekleriz….

Orman ürünlerinin ithalat ve ihracatını yapan şirketimiz Teak ağacının uluslararası büyük tederikcileri ile karşılıklı ilişkilerini geliştirerek Türkiye ofisini açmış bulunmaktayız. Özellikle yat güvertesi, deck, kaplamalık ve havuz kenarı deck projeleri için özel hazırlanmış ürünlerimiz kısa sürede ciddi bir kabul görmüştür. Misyonumuz kaliteli ve geniş ürün yelpazesi ile müşteri güveni ve memnuniyeti sağlamaktır.

Bu nadir ağaç yoğun dokulu, bozulma, eğilme, çekme ve şişmeye karşı koyan sert bir ahşaptır. Bahçe ve yat mobilyasında kullanılan hiçbir ağaç dış etkenlere karşı Teak ağacı kadar mukavim olamaz. Bütün bu özelliklerinden dolayı yat, deck ve bahçe mobilyalarında Teak ağacını rakipsiz kılmıştır.

 Etiketler : teak, deck, parke
Not: www.teak.com.tr sayfadan “Teak Dekorasyon” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Diğerleri” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Ilpress Basım - Yayın - Karadenizvideo - Köpek Eğitimi Köpek Pansiyonu Mrk - Bilgiler - Çamoluk - Bayer Dekorasyon - El Yazması Tablolar ve Vefkler - Antalya Vasıta kiralama - Disan Pompa Dizel Pompa Tamir Bakım - Akrep Burcunun Özellikleri