Site Rehberi
Site Rehberi > Sağlık > Göz Tansiyonu
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Göz Tansiyonu

Göz Tansiyonu - http://www.goz-tansiyonu.com

Sağlık

www.goz-tansiyonu.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Sağlık
Site Bilgileri : http://www.goz-tansiyonu.com
Benzer Siteler : g | göz tansiyonu
3d oyunlar
 Açıklamalar :

İleri yaşlarda önemli ve sinsi bir hastalık olarak karşımıza çıkan göz tansiyonu, herkesin vaktiyle önem vermesi gereken bir hastalıktır. Glokom olarak da bilinen göz tansiyonunun her yaşta görülme olasılığı olsa da, 40′lı yaşlardan sonra daha sık tespit edilmekte ve yaşın ilerlemesiyle birlikte hastalığın görülme oranı artmaktadır. Öyle ki, glokom 40 yaşın üzeri her 100 kişiden 1′inde görülmekte olup, tüm körlüklerin %30-35′lik bir kısmının başlıca sorumlusudur.

Hastalık, görevini ve sorumluluklarını harfiyen yerine getirmekten imtina etmezken, bizlere düşen görevin belirli bir yaş düzeyinden itibaren düzenli aralıklarla hekim kontrolünden geçmek olduğunu hatırlatmaya sanırım gerek yok. Yazı, aslında “gerek yok” derken bile hatırlatma misyonunu yerine getirmiyor mu? O zaman, yine bir sosyal sorumluluk görevi yerine getirilmiş oldu.

 Etiketler : göz, tansiyonu, glokom
Not: www.goz-tansiyonu.com sayfadan “Göz Tansiyonu” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Sağlık” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Herbal Glo Saç Dökülmesine Karşı - Handan Yavuz Köksal - Saç Ekimi - Deowell Sivilce Kremleri - Diyarbakır Sağlık Müdürlüğü - Sağlık Sitesi - Kuaför Malzemeleri Berber Malzeme - Lazer Epilasyon Cilt Bakımı Botox - Kuantum Fizik Teadavi Merkezi - Özel Kalp Hastanesi