Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Teras Kapatma
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Teras Kapatma

Teras Kapatma - http://www.kisbahcesiteraskapatma.com

Firmalar

www.kisbahcesiteraskapatma.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.kisbahcesiteraskapatma.com
Benzer Siteler : t | teras kapatma
3d oyunlar
 Açıklamalar :

UZMANLAR CAM faaliyetine 1984 de yalıtım fitilleri sektörü ile “UZMAN FİTİL” olarak başlamıştır. Bu sektörde başlarda sadece ANKARA geneli satış ve montaj yapmaktaydı. İlerleyen yıllarda bu sektörde bir hayli ilerledi ve TÜRKİYE geneli dağıtım ve montaj yaptı. 70 çeşidin üzerinde yalıtım silikon fitili sektörün uzun yıllar hizmet verdi ve hala hizmeti devam etmektedir.

TÜRKİYE de daha hiç tanınmadığı ve sadece Avrupa ülkelerinde bilinen CAM BALKON sistemleri ile yeni bir alanda daha hizmet vermeye başladı. 2003 yılında girdiği CAM BALKON sektöründe kısa bir süre alt bayilik olarak faaliyet gösterdi. Çok kısa ve hızlı bir şekil de SİTELER-ANK da imalat atölyesi açarak cam balkon sektöründe imalatçı konuma geçti. ANKARA’nın büyük bir alanına hakim oldu. RULMANLI SİSTEMİ TÜRKİYE genelinde hem montaj hem de geniş bir bayilik ağına sahip oldu.

 Etiketler : kış, bahçesi, teras, kapatma, cam, balkon, sürgülü
Not: www.kisbahcesiteraskapatma.com sayfadan “Teras Kapatma” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Pressan Hidrolik Pres İmalatı - Vacumaster Merkezi Süpürge - Çatıcılar Çatıcı Çözüm Çatı Aktarma - Çelik Ranza Turgutlar - Akustik Sünger - Şömineciniz - Güvenlik Sistemleri Firmaları - Sistem Regülatör Transformatör - Agro İlaçlama - Paslanmaz Korkuluk,pirinç Korkuluk