Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Doruk Air
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Doruk Air

Doruk Air - http://www.dorukair.com

Firmalar

www.dorukair.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.dorukair.com
Benzer Siteler : d | doruk air
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Doruk Air, 1994 yılından bu yana Hava Taşımacılığı alanındaki faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Faaliyetleri; Yolcu, ve Hava Kargo Taşımacılığı, Uçak ve Helikopter Kiralama Hizmetleri, Hava Taksi Hizmetleri, Özel Charter Uçuşları, Helikopter ve Uçak Turları, Kargo Helikopteri İşletmeciliği. Uçuş Merkezleri İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara.

Başlıca Uçuş Hizmetlerimiz;
Hava Kargo Taşımacılığı; Doruk Air taleplere bağlı olarak Kargo Uçaklarıyla yurt dışına Full Charter bazında hava kargo nakliye uçuşları düzenlenmektedir. Kargo uçaklarının kapasiteleri uçak tipine göre 5,5 ton, 17 ton, 43 ton, 110 ton ve 120 ton arasında değişmektedir.

Özel Uçak Kiralama Hizmetleri ; Kiralık Uçak Servisi, Hava Taksi Hizmetleri, Özel Charter Uçuşları, Doruk Air, İstanbul, Ankara ve Antalya ' dan dünya üzerindeki herhangi bir yere özel iş seyahat jetleri ile özel uçak seyahatleri düzenler. İş seyahatleriniz ve özel gezileriniz için siz filodaki mevcut uçaklardan istediğinizi seçin. Ne zaman uçmak istediğinize karar verin ve bizi arayın.

Helikopter Kiralama Hizmetleri, Helikopter ile Yolcu Transfer Uçuşları, Helikopter Panaroma Gezileri, Günübirlik Helikopter Turları, Helikopter ile Fotoğraf ve Video Film Çekim Uçuşları. İhtiyacınıza göre bizim ile görüşerek helikopter uçuşlarınız için siz filodaki helikopterlerden istediğinizi seçin. Ne zaman ve nereye uçmak istediğinize karar verin ve bizi arayın. Helikopter Uçuş merkezlerimiz İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara.

 Etiketler : hava, yolu, kargo, uçak, nakliye, uçağı, uçakları, özel, jet, taksi, kiralık, helikopter, kiralama, şirketleri, firmaları
Not: www.dorukair.com sayfadan “Doruk Air” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Mrn Promosyon Ve Reklam Hizmetleri - İskele Kalıp - Kabin - Elma Temizlik - Aytek Soğutma - Anadolu Sigorta Acentesi Kasko - Eşya Depolama - Barkod - Artı Cam Balkon - Balkon Camlama - Süsleme Hizmetleri