Site Rehberi
26 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Balık Avı

Balık Avı - http://www.baliksevdam.com

Forum Paylaşım

www.baliksevdam.com

Giden Ziyaretçi : 3
Gelen Ziyaretçi : 3
Kategori : Forum Paylaşım
Site Bilgileri : http://www.baliksevdam.com
Benzer Siteler : b | balık avı
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Balık Avı Sitemiz Deniz Balıkçılığı ve Tatlı Su Balıkçılığı İle ilgili Balık Avı Teknikleri, Balık Avı Malzemeleri, Misina, Olta, Kamış, Makine, İğne, Fırdöndü, Şamandıra, Rapala, Sahte Yem, Canlı Yem Hakkında Teknik Bilgiler Bulabileceğiniz Kaliteli Bir Paylaşım Sitesidir.

Tutkulu bir sevdadır balık avı. Her tutku her sevda gibi dostlarla yaşandığında ayrı bir keyiftir balık avı. Bu sevdamız, biz amatör balık avcılarının hayatında vazgeçilmezdir ve yeri hep bakidir. Bizler ülkemizin dört bir yanında türlü balıklar avlayan amatör balık avcılarıyız.

Düşündük ki, bunca balık sevdalısı ile aynı çatı altında balık avı tekniklerini, balık türlerini, balık malzemelerini, yaşadığımız tecrübelerimiz ışığında paylaşalım. Bu hobimizi saygılı, karşılıklı güven ve nezih bir ortamda yaşayalım.

Eğer siz de bizim gibi balığı ,balık avını seviyorsanız ister iç sularımız da tatlı su balık avcısı, ister üç yanı denizlerle çevrili ülkemizde deniz balıkçısı olun aramıza katılın. Bu sevdamızı hep birlikte yaşayalım. Balık avın da bildiklerimizi anlatırken, bilmediğimiz balıkları, balık türlerini, balık türlerine ait av yöntemlerini hep beraber öğrenelim.

Bizler her yöreden, her ilden balık avcıları olarak balık sevdamız dedik ve burada buluştuk.

Amatör balıkçılık, büyük küçük meraklı olan herkesin tutkusu haline gelmiştir. Hobiden ziyade bir yaşam biçimi olmuştur. Balık avı için hazırlıklar önceden başlar. Meraklısı, balık avı mevsiminin gelişini iple çeker.

Balık avı zamanının gelişini beklerken balık avı ile ilgili araştırmalar yapar. Balık avı Malzemeleri hazırlanmış, Hangi balıkların hangi balık avı tekniği ile yapılacağı ve balıkların hangi avlaklarda olabileceği saptanmıştır.

Bu bir hayal olsa da, balıkçı o hayali yaşamaya çoktan başlamıştır. Hayalin gerçeğe döndüğü vakitte, balıkçı hayatındaki en mutlu ve keyifli dakikaları yaşar.

Sevdası" Balık" olan tüm oltacılara,tüm zıpkın avcılarına dostluk kapımız her zaman açık.

 Etiketler : balık, avı, olta, kamış, misina, balıkçılık, sevdam, balıkavı, levrek, lüfer, sazan, turna, istavrit, çinekop
Not: www.baliksevdam.com sayfadan “Balık Avı” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Forum Paylaşım” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : MetaL ForuM - Forumtac.net Paylaşımın Tacı - Alemin En Çılgın Paylasım Forumu - Lazer Epilasyon Bilgi Forum - Çekiforum'a Hoşgeldiniz - Forum Eğlence Geyik Fıkra - Burdapaylas Yeni Nesil Paylaşım - Evanespark - GeNCPoRTaL - PlusNetTR.Org Paylaşım Portalı