Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Streç Film Ankara
27 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Streç Film Ankara

Streç Film Ankara - http://www.strecfilmankara.com

Firmalar

www.strecfilmankara.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.strecfilmankara.com
Benzer Siteler : s | streç film ankara
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Ambalaj içinde bulunan malzeme ya da ürünü koruyan, ürünü temiz ve güvenilir şekilde saklayıp, depolanmasını ve tüketiciye ulaştırılmasını sağlayan malzemedir.

Ambalaj ürünü saklar, sarar ve tasarımı ile ürünün satılmasına destek sağlar. Modern satış tekniklerinde ambalajın tasarımı tüketicinin dikkatini çekmesini sağlamakta, ve ürün alım sürecinde tüketicinin kararını etkilemektedir. Bu nedenle ambalaj sadece ürünün zarar görmesinde değil satılmasında da oldukça önemli bir faktördür.

Balonlu Naylon;

Türkiye ambalaj sektöründe balonlu naylon olarak bilinen balonlu ambalaj malzemesi, kırılabilir ürünlerin ambalajlanmasında sıklıkla tercih edilen, katlanabilir, yumuşak, esnek, saydam ve ürünleri hava şartlarına karşı da koruyabilen bir koruyucu ambalaj malzemesidir. Balonlu naylon, adından da anlaşılacağı üzere plastik hammaddeden üretilir. Balonlu naylon, düzenli olarak yerleştirilmiş, çıkıntılı, hava doldurulmuş, yarı küre şeklindeki baloncuklarıyla, değerli veya kırılgan ürünler için adeta birer yastık görevi görür. Balonlu naylonun İngilizcesi genellikle “air bubble film”, “bubble wrap” veya “air bubble wrap” olarak geçer.

Çağımızda bir ambalaj malzemesi olarak bir çok sektörün olmazsa olmazları arasında yer alan balonlu naylonun bulunuşu aslında çok da uzak bir tarih değil. Balonlu naylon, 1957 yılında, iki mühendis olan Alfred Fielding ve Marc Chavannes tarafından bulunmuştur.

 Etiketler : strec, film, ankara, balonlu, naylon, koli, bant, torba, zarf
Not: www.strecfilmankara.com sayfadan “Streç Film Ankara” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Jeep Kiralama Hizmetleri - Mega Reklam Kayan Yazı - Tankes Trafik Sistemleri - Güvenlik Sistemleri - Yapılan Tabela ve Reklam - Özdağ Oluk Hizmetleri - Kamera Fiyatları Sistemleri - Rehau Servis İstanbul - Mkuyapi - Prefabrik Konak Yapı