Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Aymila Turizm Seyahat Acentası
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Aymila Turizm Seyahat Acentası

Aymila Turizm Seyahat Acentası - http://www.aymilaturizm.com

Firmalar

www.aymilaturizm.com

Giden Ziyaretçi : 2
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.aymilaturizm.com
Benzer Siteler : a | aymila turizm seyahat acentası
3d oyunlar
 Açıklamalar :

BİLET İç ve Dış hat uçak bilet rezervasyonlarını dünyanın en hızlı ve en güvenilir olan Amadeus rezervasyon sistemi üzerinden on-line gerçekleştiren acentemiz, müşterilerimizin en son sistem ile koltuk-yemek talebi gibi özel taleplerini anında karşılamaktadır. Biletlerinizi zamandan tasarruf edeceğinizi göz önüne alarak, cep telefonlarınıza sms veya mail adreslerinize kısa sürede ulaştırıyoruz. Acentemiz tüm uluslar arası havayollarının biletlerinin teminin sağlamaktadır. Bunun yanı sıra tüm yerel havayolu şirketlerimizin de satış acentesiyiz Mevcut ürün yelpazesinin dışında, her geçen gün kendini yenileyen profesyonel ekibimiz sizin beklentileriniz doğrultusunda Alternatif Seyahat Programları üreterek, organizasyonu Size Özel kılmaktadır.

OTEL REZERVASYONU Acentemiz ayrıca yurt içi ve yurt dışı otel rezervasyonları konusunda firmanıza hizmet vermekten kıvanç duyacaktır.Seyahat amaçlı gittiğiniz yerlere münferit otel rezervasyonları yaptırabilir. Aymila Tur(ETStur,Didimtur) ayrıcalığıyla seyahatinizin keyfini çıkartabilirsiniz.

TRANSFER Sivas hava alanından komşu şehirlere,Sivas merkez ve ilçelere yada sizin belirleyeceğiniz yerlere Grup ve münferit olarak Transfer hizmetimizden yararlanabilirsiniz. 28 Marttan itibaren Transfer hizmetine Profesyonel bir bakış getirecek olan firmamız. Uygun fiyatlarla ekonomik,Özel ve VIP gibi farklı transfer seçenekleriyle sizlere hizmet sunmaktan memnuniyet duyacağız.

VİZE Ayrıca firmamız aynı çerçeve içerisinde seyahat edecek kişilerin vize işlemlerinin takibini de aynı titizlik ve profesyonellik anlayışı ile takip edip en kısa sürede sonuçlandırmaktadır. Vize sorularınızla ilgili her türlü bilgiyi firmamızdan alabilirsiniz.

TURLAR Acentamız kültür turları otel rezervasyonları ve firmanız için düzenlenecek organizasyon ve özel gezilerde EtsTUR, DidimTUR gibi tur operatörleri ile çalışmaktadır. İhtiyacınız olan her konuda sizlere bir telefon kadar uzağınızda olduğumuzu hatırlatır; Sizlerle çalışmayı temenni eder.

 Etiketler : sivas, thy, uçak, bileti, pegasus, anadolujet, öger
Not: www.aymilaturizm.com sayfadan “Aymila Turizm Seyahat Acentası” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Yan-do Transfer Kaucuk Etiketi - Vira Valf - İzmir Rentacar Class - Cmebranda - Gizli Kamera - Reform Perde Sistemleri - Puls Elektronik - Ankara Kartvizit - Karsey - Elit Baskı Beton