Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > İthal Promosyon
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

İthal Promosyon

İthal Promosyon - http://www.ithalpromosyon.com

Firmalar

www.ithalpromosyon.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.ithalpromosyon.com
Benzer Siteler : i | ithal promosyon
3d oyunlar
 Açıklamalar :

2003 yılında sadece grafik-tasarım hizmeti vermek amacı ile kurulmuş olan “Maya Promosyon”, kısa sürede güçlü bir müşteri ağı oluşturmuş, iş hacmini genişletmiş ve hızlı bir şekilde kurumsallığa geçiş sürecini tamamlamıştır.

2007 yılından itibaren, müşterileri için tasarladığı ürünlerin imalat aşamasını da kendi bünyesinde çözümlemek için gerekli olan altyapı hazırlıklarını tamamladığını düşünerek, çağın gerektirdiği teknolojik yatırımları yapmış ve matbaa-ofset makine parkurunu kurarak imalata başlamıştır.

2010 yılı itibari ile üstlenmiş olduğu imalatçı kimliğini ve kurumsal yapısını, ihtiyaç duyduğu ürünlerin ithalatını yapmaya başlayarak güçlendirmeyi hedeflemektedir. Bu doğrultuda müşterilerinin talep ettiği promosyon ürünlerinin ithalatını da kendisi yaparak güçlü bir reklam promosyon şirketi olmuştur.

 Etiketler : promosyon, reklam, tanıtım
Not: www.ithalpromosyon.com sayfadan “İthal Promosyon” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Uçak Bileti - Paslanmaz Pirinc Sarı Korkuluk - Bariyer Güvenlik ve Bilişim - Metalikon - Netperde Sistemleri - Batıkent Halı Yıkama - Alansan Çelik Çatı ve Çelik Konstrü - Arpesduş Duş ve Küvet Kabinleri - Ümraniye Petek Temizliği - Koltuk Yıkama