Site Rehberi
Site Rehberi > Teknik Servisler > Ariston Servisi
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Ariston Servisi

Ariston Servisi - http://www.aristonteknikservis.com

Teknik Servisler

www.aristonteknikservis.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Teknik Servisler
Site Bilgileri : http://www.aristonteknikservis.com
Benzer Siteler : a | ariston servisi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Ariston teknik servisi, İstanbul Avrupa ve Anadolu yakalarına servis hizmeti veren geniş müşteri portföyüne sahip büyük bir firmadır. İlke ve değerlerini müşteri memnuniyeti üzerine kurmuş olan Ariston servisi kaliteden ödün vermeden sizlere gezici servis araçları ve Ariston teknik servis çalışanları ile 7/24 hizmet vermektedir.

Ariston Servisi olarak amacımız bizlere ulaşan müşterilerimize en hızlı hizmeti verebilmek.

Lider bir firma olan Ariston'un, İstanbul' daki kullanıcıları istedikleri zaman en hızlı ve profesyonel Ariston servisini evlerine çağırabilecekler. Disiplinli bir sistemle çalışan Ariston teknik servis ekibimiz bölgesel Ariston servisleri ile sürekli iletişim halinde olarak günlük müşteri kitlesinin en iyi şekilde hizmet alabilmesini sağlamaktadır. Çağrı merkezimizdeki operatörlerimiz sizlere sorunsuz hizmet sunmayı benimsemiş müşteri temsilcilerinden oluşmaktadır.

Profesyonel Ariston Servis hizmeti verebilmek siz değerli müşterilerimizi mağdur etmemek ve yaptığımız işin arkasında durmak bizim ana ve ilk temelimizdir.

TSE Belgeli olan hizmet noktamız ve belli kariyerlere ulaşmış teknisyenlerimizle Ariston teknik servisi olarak sizlerin daima yanınızdayız.. www.aristonteknikservis.com

Ariston Servis talepleriniz için 444 31 36 numaralı çağrı merkezimizi arayıp bize ulaşabilirsiniz...

 Etiketler : ariston, servisi, servis, teknik, yetkili
Not: www.aristonteknikservis.com sayfadan “Ariston Servisi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Teknik Servisler” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Kadın - Sharp Fotokopi Servisi Faks Tamir - Packard Bell Servis Mecidiyeköy - Başakşehir Arçelik Servisi - Bilgisayar Servisi - Notebook Tamir - Servisfoni Türkiye - Klima Servisi - Otomatik Şanzıman Servisi - Bursa Arçelik Servisi - Dell Teknik Servis