Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Bozoklar Tuğra Çelik Kapı
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Bozoklar Tuğra Çelik Kapı

Bozoklar Tuğra Çelik Kapı - http://www.tugracelikkapi.com

Firmalar

www.tugracelikkapi.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.tugracelikkapi.com
Benzer Siteler : b | bozoklar tuğra çelik kapı
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Öncelikle Bozoklar Tuğra Çelik Kapı olarak sizlere online olarak da ulaşabilmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Firmamız 1997 yılında fabrikasyon üretime başlamıştır. Başlangıç olarak aylık 10,000 adet çelik kapı üretim kapasitesi sektöre hızlı bir giriş yaptık. Üretim kapasitemizi siz değerli müşterilerimize hem üretici hemde toptan satış modelleriyle sunarak sektördeki yerimizi sağlamlaştırdık. Bize göstermiş olduğunuz ilgi ve destek sayesinde bizde siz değerli müşterilerimizin desteğini yanımıza alarak Türkiye’nin en büyük üreticisi olmak için adımlarımızı atmaya başladık. Bu amaç ve destek bizi 2500 metrekarelik üretim sahasından 16000 metrekarelik daha geniş ve modern bir üretim parkuruna taşıdı. Üretim kapasitemizi aylık 12000 adete çıkardık ve Sektörde hem ürün çeşidi hemde kapasite olarak Türkiye’nin önde gelen firmaları arasına girdik ve bu yolda lider olarak emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz.

2011 yılı itibariyle ürün yelpazemize İç Oda kapılarını da ekleyerek dev bir adım daha attık. Aylık 15000 adet oda kapısı üretim kapasitesine sahip yepyeni bir tesisi hayata geçirdik. Sektörde ilklerin firması olarak hem çelik kapı hemde iç oda kapılarını aynı çatı altında üretici olarak toptan hizmetinize sunduk.

Hitap ettiğimiz kitlenin çok geniş ve değerli olduğunun farkındayız. Bu nedenle üretim tesislerimizde sürekli olarak KALİTE ve ARGE çalışmaları yapılmasını sağladık ve sizlere daha geniş ve kaliteli bir ürün yelpazesi sunabilmek için özel birimler kurduk. Sizlerden aldığımız güven ve destekle yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.

Bozoklar Tuğra Çelik Kapı olarak bize göstermiş olduğunuz ilgi ve güven için Teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 Etiketler : kapı, çelik, ahşap, meşe, panel, masif, serisi, mdf, laminat, dekorlu, oda, kapıları
Not: www.tugracelikkapi.com sayfadan “Bozoklar Tuğra Çelik Kapı” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Pirinç Merdiven Korkuluk - Madalya - Cambalkonmarket.com - Konak Prefabrik - Tercüme - Kaya Stor Perde - Parca Tl Bayiliği - İstanbul Travel Ephesus Tours - Bariyer Güvenlik ve Bilişim - Soba Semaver Mangal Kuzine Izgara