Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Online Kutu Harf
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Online Kutu Harf

Online Kutu Harf - http://www.onlinekutuharf.com

Firmalar

www.onlinekutuharf.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.onlinekutuharf.com
Benzer Siteler : o | online kutu harf
3d oyunlar
 Açıklamalar :

2012 yılında "Anında fiyat teklifi ile reklam sektöründe devrim yaratarak en uygun fiyatı vermek" ilkesiyle yola çıkan www.onlinekutuharf.com, geçen süreçte Türkiye’de, en büyük online çalışan reklam firmalarından biri olmayı başarmıştır.

1,5 yıl süren yazılım ve arge çalışmalarından sonra 2013 sonlarında ticari faaliyetine başlayan şirketimiz Türkiye'nin her noktasına 3400' ün üzerinde tabelayı montaja hazır hali ile kargolayıp göndermiştir. Geçen süre içinde Türkiye'nin en fazla teklif veren reklam şirketi arasında yer almaktan ve kurulduğu günden buyana 500.000 'in üzerinde ziyaretçiye ulaşmaktan grurluyuz.

Arka yüzdeki müşteri temsilcilerimiz ile destek operasyonunu sürdüren ve sürekli Ar-Ge politikasıyla kendi ürünleri geliştiren OnlineKutuHarf teslimat sonraki desteği ile müşterilerinden olumlu yorum alan sektördeki ender şirketlerden biridir.

Şirketimiz tamamen kendi bünyesinde bulunan yazılım ekibi ile geliştirdiği online sistem ve tam entegre çalışan atölyeleri ile dünya standartlarında online tabela ürünlerini kendi kendinize edinme özgürlüğünü sunmaktadır.
Atölyelerimizle entegre çalışan otomasyon sistemi üretimin her aşamasının bilgisini anlık sunma kabiliyetinde olan firmamız, 2015 yılı sonlarında "Online Tabela Reklam ve CS Led Teknolojileri Limited Şirketi" ünvanı ile daha da gelişmiştir.

 Etiketler : kutu, harf, krom, paslanmaz, pleksi, aluminyum, led, neon, tabela
Not: www.onlinekutuharf.com sayfadan “Online Kutu Harf” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : İş Elbiseleri - Royal Düğün Salonu Ankara - Açılış Balon Süsleme - Masal Düğün Organizasyon - Organizasyon Doğum Günü Süsleme - Antalya Mermercisi - Termoline Mak. Dış Tic. San. Ve Tic - Temsan Paslanmaz Boru Sanayi - Yunusu Temizlik - Su Sondajı