Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Kuntbay A.ş. Duşakabin Kuvet Jakuzi
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Kuntbay A.ş. Duşakabin Kuvet Jakuzi

Kuntbay A.ş. Duşakabin Kuvet Jakuzi - http://www.kuntbay.com

Firmalar

www.kuntbay.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.kuntbay.com
Benzer Siteler : k | kuntbay a.ş. duşakabin kuvet jakuzi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Duşakabin, jakuzi, küvet gibi banyo sistemleri üretiminde Türkiye'nin lider markalarından olan KUNTBAY, 16 yılı aşkın iş tecrübesiyle 5000m2'lik alanda kurulu olup yurt genelinde 81 il ve 200 ilçede 680 bayiyle hizmet vermektedir.

Kendi ürünlerinde kullandığı akrilik plakaların üretimine de başlayarak, ürünlerinde kullanılan en önemli ara mamulde dışa bağımlılığı bitirmiştir. Bu nedenle kalite kontrol sürecinin ilk adımı fabrika bünyesinde başlıyor ve üretim yoğunluğu nedeniyle oluşabilecek olumsuz sonuçları önlenmektedir.

Çevre odaklı üretim anlayışıyla insan sağlığına uygun özelliklerde üretim yapılmaktadır. Sağlıklı ürün çeşitlerini en son moda trendlerine uygun tasarımlarla şekillendirip kalite ve fiyat dengesiyle dünyadaki rakiplerine karşı avantaj sağlamaktadır. Tüketici tercihlerini doğru algılayarak inovatif, şık dizayn ve fonksiyonel çözümler üreten Kuntbay, müşterilerine ve rakiplerine ilham verecek duş çözümleri sunmaktadır.

Duş kabini, küvet, jakuzi, duş teknesi, kompakt sistemler, sauna sistemleri gibi ürün kategorilende daha çok ürün çeşidi için çalışmalar devam etmektedir.

Kalite standartları yüksek ürünlerini , teknolojik yatırımlar ve otomasyon sistemleri ile desteklenmiş üretim hatlarında üretirken , satış sonrası hizmet ağını da her geçen gün arttırmaya devam etmiştir.

Kuntbay ürünleri kullanan müşteriler, yetkili satıcılar ve çalışanlar, birer marka elçisi olarak edindikleri deneyimleri çevresi ile paylaşarak Kuntbay markasını daha da güçlü kılacaktır.
Bu misyon ışığında sektörün en güvenilir ve en başarılı markalarından biri olan Kuntbay'ın değerini geliştirmek ve korumak öncelikli hedef olark belirlenmiştir.

Ürünlerinde gösterdiği kalite ve özgünlüğün sürdürebilirliğinden ödün vermeyen ve yeniliklere açık yapısıyla Kuntbay, geleceğe daha iddialı bakıyor.

 Etiketler : duşakabin, duskabin, duş, kabini, jakuzi, küvet, yeni, özel, asimetrik, tekneleri, sağ, sol
Not: www.kuntbay.com sayfadan “Kuntbay A.ş. Duşakabin Kuvet Jakuzi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Raf Sistemleri - Rafsor Raf Sistemleri San. Tic. - Dgn Çelik Kapı San. Ltd. Şti - Invest Özel Dedektiflik - Sincan Halı Yıkama - Prefabrik - Ankara Otelleri - Cnntur - İthal Duvar Kagıdı Boya Uygulama - Davetiyeler Düğün Davetiyeleri