Site Rehberi
27 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Tümsarf

Tümsarf - http://www.tumsarf.com

Alışveriş

www.tumsarf.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Alışveriş
Site Bilgileri : http://www.tumsarf.com
Benzer Siteler : t | tümsarf
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Tümsarf İstanbul Kadıköy'den 2008 yılında ŞİŞLİ'ye taşınmıştır. Güçlü potansiyeli ve güvenli ödeme sistemi Sıfır Risk ve kendisine ait tescilli markası olan GoMax ile uluslararasi pazarda ilklerde yer edinmek üzere, Avrupalı firmalarin birçogu gibi, Uzakdogu’daki üreticilerle yaptığı ortaklık ile kendi markasıyla üretim yaptırmaktadır. Üretilen ürünlerimiz Türk Markası olarak Yurdun bütün noktalarında bizleri temsil etmektedir.

Notebook Batarya, Notebook Adaptör, Notebook Klavye, Tablet LCD, Tablet Adaptör, Tablet Dokunmatik, Tablet Yedek parça , Tablet kılıf, Tablet Batarya, Telefon LCD, Telefon Dokunmatik, Telefon Yedek parça, Telefon kılıf, Telefon Batarya ürün seçeneği ile milyonlarca müşteriye hitap eden, Bayi üyeliği ile alışverişte avantaj kazandıran yapısı ile üyelerine yeni bir alışveriş deneyimi sunuyor. Tümsarf olarak hizmet anlayışımız müşterilerimize güven ve kolaylık sunarken, Bayilerimizle iş ortaklığı programı dahilinde, en etkili ve en karlı şekilde fayda sağlamanız için tümsarf.com size en uygun koşulları sağlamaktadır.

 Etiketler : tumsarf, tumsarf.com
Not: www.tumsarf.com sayfadan “Tümsarf” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Alışveriş” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Bedavabenzin.com - Modaeva Online Bayan Giyim - BirBilgisayarAl - Metro Çiçek - Jant Modelleri - Missist Takı Aksesuar Trendy - Internetteki Kuyumcunuz - Fir-tex - Db Dizayn Takı ve Aksesuar - Tongel Hediyelik