Site Rehberi
Site Rehberi > Sağlık > Prof. Dr. Nihat Egemen
25 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Prof. Dr. Nihat Egemen

Prof. Dr. Nihat Egemen - http://www.nihategemen.com

Sağlık

www.nihategemen.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Sağlık
Site Bilgileri : http://www.nihategemen.com
Benzer Siteler : p | prof. dr. nihat egemen
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Beyin ve Sinir Cerrahı Nihat Egemen

Prof. Dr. Nihat Egemen 1976 Yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başladı. 1981 yılında eğitimini tamamladıktan sonra Beyin ve Sinir Cerrahı olarak 1 Aralık 1981’de askerlik görevine ayrıldı. 1992-1993 yılları arasında 18 aylık süreyle Saudi Arabistan’da Kral Faisal Üniversitesinden gelen davetle Doçent ve Konsültan Beyin ve Sinir Cerrahı olarak çalıştı.

28 Eylül 1994 tarihinde Profesör unvanına sahip oldu.

9 Eylül 2008-26 Ağustos 2011 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı başkanı olarak görev yaptı. Bu görevindeyken emekliye ayrıldı ve şu anda İstanbul’da serbest Beyin ve Sinir Cerrahı olarak çalışmaktadır. Yoğun olarak çalıştığı uzmanlık alanları, Beyin Tümörü, Beyin Kanaması vakıaları, Omurilik Tümörü, Beyin Anevrizmaları, Boyun Fıtığı ve Bel Fıtığı hastalıklarıdır.

 Etiketler : nihat, egemen, nihategemen, nihategemen.com
Not: www.nihategemen.com sayfadan “Prof. Dr. Nihat Egemen” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Sağlık” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Saç Ekimi - Kuaför Malzemeleri Berber Malzeme - Sonumut Tedavi Merkezi - Kalici Makyaj - Türkiye’nin Sağlıklı Yaşam Merkezi - Bonie Selülit Bandı - Lost Tattoo Piercing - Lazer Epilasyon, Kozmetik Dermatolo - Sigaraya Son - Zayıflama Formülü Hodobax