Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Gfs Paslanmaz
26 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Gfs Paslanmaz

Gfs Paslanmaz - http://www.gfspaslanmaz.com

Firmalar

www.gfspaslanmaz.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.gfspaslanmaz.com
Benzer Siteler : g | gfs paslanmaz
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Firmamız, Uzun seneler Yurtiçi ve Yurtdışı Standart ve Proje Bazlı Üretim ve Tedarik tecrübesiyle; Paslanmaz Boru ve Braket grupları, Çubuklar, Lama ve Dolu malzemeler, Saclar, Standart ve Özel Bağlantı Elemanları ürün gruplarında ; ÜRETİM, Mümessillik, direkt ithalat, Dış Kaynak Kullanımı ve Sözleşmeli tedarikçilerinde Profesyonel Üretim Yönetimiyle bitmiş mamül ve yarımamül şekillerinde tedarik hizmetleri sunmaktadır.

ÜRETİM olarak; Grup bünyesinde, Çeşitli Dövme Pres ve Çekiç, CNC, Otomat, Revolver, Index, Dikişli Boru hatları ve Boru şekillendirme makine parkuruyla özel üretimler gerçekleştirmektedir. Sözleşme bazında çalıştığı Müşterileri için Standart ve Özel ürün gruplarında stok tutulmaktadır.

MÜMESSİLLİK olarak; Spesifik Paslanmaz Boru gruplarında Otomotiv sektörü için KORE ve TAYVAN menşeli üreticilerin mümessilliğini yapmaktadır..

Dış Kaynak Kullanımı Projelerinde: Müşterileri adına sözleşmeli olarak yarı mamül ve mamül olarak hem yurtiçi hem de yurtdışı tedarik kaynaklarından Müşteri Depo Teslimi, Farklı lokasyonlara Transit Ticaret veya Üretim&Yükleme nezaret hizmeti vermektedir. ..

 Etiketler : gfspaslanmaz, gfs, paslanmaz, gfspaslanmaz.com
Not: www.gfspaslanmaz.com sayfadan “Gfs Paslanmaz” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : İzmir Organizasyon - İzmir - Korkmaz İnşaat - İstanbul Çalışma İzni - Anıl Anadolu Kurye - Teknik Vinç - Reform Perde Sistemleri - İş Makinaları Yedek Parça - Dedektif - Ceyda Organizasyon Davet - Promosyon