Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Saykar Kumlama ve Metalurji
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Saykar Kumlama ve Metalurji

Saykar Kumlama ve Metalurji - http://www.saykar.net

Firmalar

www.saykar.net

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.saykar.net
Benzer Siteler : s | saykar kumlama ve metalurji
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Saykar Kumlama Hakkinda

Firmamız kumlama işlemi konusunu kendisine meslek olarak seçmiş Malz. ve Met. Yük. Mühendisi Ufuk Ali Saylan ve Alptuğ Karcı tarafından 2003 yılında SAYKAR adıyla kurulmuştur. Kumlama makineleri, kumlama ekipmanları, kumlama sarf malzemeleri üretimi ve kumlama tesisleri projelendirilmesi konularında uzmanlaşarak 10 yılı aşkın süredir faaliyet göstermekteyiz.

Saykar geçmişten günümüze 1600 e yakın firma ile çalışmış; 400' ün üzerinde kumlama makinası üretmiş ve 20' ye yakın sayıda kumlama tesisi kurmuştur. Makinelerimizin çalıştığı firmaların bir kısmını referanslarımız sayfasında bulabilirsiniz.Yatırımlarımızı özellikle teknolojik altyapımızı geliştirmek için kullanmaktayız. Tüm imalatlarıızı üç boyutlu ortamda tasarlarız. Kopya ürünler yerine özgün makine tasarımları yapar ve ardından imalat sürecine geçeriz. Seri imalat ürünlerimizin dışında müşterilerimiz bize sözlü veya yazılı olarak gereksinim duydukları makinaları anlatırlar ve biz buna dayanarak eşsiz makinalar tasarlarız. Tasarımı yapılan kumlama makinaları imalat öncesi müşterilerimize sunulur ve onay alınmasının ardından sac dizilimleri yapılarak lazer kesim bölümüne gönderilir. Ardından büküm, kaynak, statik boya ve montaj aşamaları gelir. Son olarak testleri yapılan makinalar sektörümüzün kullanımına sunulur.

 Etiketler : kumlama, kabini, saykar, makineleri, imalatı
Not: www.saykar.net sayfadan “Saykar Kumlama ve Metalurji” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Atık Taşıma ve Nakliye - Klimacı - Özel Güvenlik Görevlisi - Toshiba Laptop Modelleri - Kimyasal Dübel - Asilpak Halı Yıkama - Mekece Promosyon - Batı Bilişim - Bursa Akgül Anahtar Çilingir - Beyoğlu Demirdöküm Kombi Servisi