Site Rehberi
Site Rehberi > Web Tasarım > Haber Scripti
25 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Haber Scripti

Haber Scripti - http://www.softmedya.com.tr

Web Tasarım

www.softmedya.com.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 36
Kategori : Web Tasarım
Site Bilgileri : http://www.softmedya.com.tr
Benzer Siteler : h | haber scripti
3d oyunlar
 Açıklamalar :

"Haber Web Sitesi Yazılımı"mız kullandığı son teknolojiyle ve kullanıcı dostu kullanımıyla sosyal medyayı bir adım daha öne taşımaktadır. Kolay ve sade yönetim paneli, masaüstü hızlı yönetim programı, animasyonlu efektleri, çoklu modülleri, esnekliği ve gelişmiş özellikleriyle siz de istediğiniz gibi bir haber sitesi elde edeceksiniz.

İşte bizi diğerlerinden ayıran temel özellikler: Masaüstü Yönetim Programı: Yorumları, iletişim formu gönderilerini, ziyaretçi defterini, makaleleri ve röportajları yönetebilirsiniz. Program windows başladığında arka planda çalışmaya başlar ve yeni bir olay gerçekleştiğinde bir balonla sizi uyarır. Böylece programla bütün onay işlemlerini sorunsuzca programla yapar ve de zaman kaybından kurtulursunuz.

Ajax: Sayfanın bütününün yenilenmeden belli bir kısmının yenilenmesi anlamına gelir. haber web sitesi yazılımının bütün bloklarında ajax teknolojisi kullanılmıştır. Böylece hem sayfanın bütünün yüklenmesini beklemekten kurtulur ve zaman kazanırsınız hem de aynı şekilde bütün sayfanın yüklenmesi durumunda tüketilecek aylık trafiğinizi azaltırsınız.

Pop-up'lu bloklar: Pop-up'lu bloklarda sayfa yüklendiği zaman küçük resimler yüklenir. Siz fareyi resimlerin üzerine getirdiğiniz zaman büyük resimler hemen yüklenerek açılır. Büyük resimlerin sayfa açılırken yüklenmeyip sonradan yüklenmesi sayfanızın açılış süresini kısaltarak hızını yükseltir. "Kayan haber", "Foto galeri", "Video galeri", "Çok okunanlar" ve "Çok yorumlananlar" bloklarında pop-up'lu animasyonlar kullandık.

Yorumlar: Sitedeki herhangi bir bölüme yorum yapılabileceği gibi yorum yapan birisinin yroumuna da yorum yapılabilmektedir. Yorumlar tercihinize göre ister admin onayından sonra isterseniz de admin onayını beklemeden doğrudan yayınlanır. Yorum yapılırken yada okunurken kesinlikle sayfa yenilenmez.

 Etiketler : haber, yazılımı, sistemi, scripti, sitesi, profesyonel, yazılımları
Not: www.softmedya.com.tr sayfadan “Haber Scripti” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Web Tasarım” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Doğaner Reklam - Dizaynsivas - Web Tasarım-c - Webstar.gen.tr Webmaster - Web Tasarım - Ela Web Tasarım Hazır Web Siteleri - Baytronik Web Tasarım Ajansı - Impas Web Tasarim Bilisim Hism Ltd - Genelweb.Com Internet Hizmetleri - Gaziantep Web Tasarım - Mersin Web