Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Degrade Dijital
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Degrade Dijital

Degrade Dijital - http://www.degradedijital.com

Firmalar

www.degradedijital.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.degradedijital.com
Benzer Siteler : d | degrade dijital
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Degrade Reklam Yaratıcılığın sonsuz gücüne, teknolojinin hızlı gelişmesinin takibine, hızın gerekliliğine, kalitenin önceliğine ve müşteri memnuniyetinin doğruluğuna inanarak bu ilkeleri takım ruhuna aşılayarak müşterilerimizin kurumsallığını en etkin şekilde öne çıkarıyoruz. Kuruluş amaçları olarak ortaya koyduğumuz ve her geçen gün kurumsal yapımızla daha da özdeşleşen beş önemli ilkemiz var (Yaratıcılık, Teknoloji, Hız, Kalite, Memnuniyet). Projelendirme, firmamızda ürünün doğru ve istenilen şekilde ortaya konabilmesi için gerekli tüm kriterlerin düşünülüp planlandığı aşamadır. Üretimin gereklerini, kullanıma uygun malzemeleri ve uygulanacak yöntemleri en doğru şekilde bir araya getirerek başlayan üretim sürecinde her işe büyük bir titizlikle yaklaşıyoruz. Konusunda deneyimli ekibimizle, üretimin her aşamasını, iç kontrol yöntemini kullanarak sürekli denetlemekteyiz.

Dijital Baskı Nedir?
Matbaa tekniğinde kullanılan film, kalıp gibi unsurların ortadan kaldırılmasıyla dijital olarak çekilmiş bir fotoğrafın yada taranmış bir resmin bilgisayar yardımı ile uygun programlarda metin, grafik, çizim v.b. gibi görselin hazırlandıktan sonra dijital baskı makinaları yardımıyla doğrudan baskı malzemeleri (Vinil, Folyo, One Way Vision, Mesh, Canvas, Cast folyo vs) üzerine basılması işidir.

 Etiketler : tabela, reklam, ajans, dijital, baskı, yönlendirme, araç, kaplama
Not: www.degradedijital.com sayfadan “Degrade Dijital” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Aleyna Bayrak ve Reklam - Pehlivanlı Patent - Jest Promosyon Ve Tanıtım Ürünleri - Ajansadves.com Reklam Ajansı - Datatürk Regülatör - Adt Home Security Services - Yem Laboratuvarı - Çocuk Bakıcı Ankara - İp Kamera - Gara Design Tasarım Firması