Site Rehberi
Site Rehberi > Alışveriş > Markalardan.com
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Markalardan.com

Markalardan.com - https://www.markalardan.com

Alışveriş

www.markalardan.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Alışveriş
Site Bilgileri : https://www.markalardan.com
Benzer Siteler : m | markalardan.com
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Markalardan.com 1972 yılında faaliyete geçmiş Gültekinler Grup Şirketleri'nin tüketiciye sunduğu e-ticaret hizmetidir. Gültekinler Grubu Markalardan.Com'u kendi bünyesine kattığı ilk günden bugüne en üst verimlilikle çalışmalarını sürdürürerek sizlerin memnuniyeti için hizmet vermektedir. Bugün de sizlerin beklentilerine daha iyi cevap verebilmek için kendimizi yenilemeyi, geliştirmeyi ve sizlerin memnuniyetini arttırmayı kendimize görev bilerek çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Markalardan.com internet kullanıcılarının keyifli ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmelerini sağlamaktadır. Yüksek teknoloji altyapısı sayesinde Türkiye'nin dört bir köşesinde yaşayan yüzbinlerce alıcıya 7 gün 24 saat kesintisiz ulaşmaktadır. Kendisine ilke edindiği sınırsız hizmet anlayışıyla MARKALARDAN.COM ailesi yüzünüzü güldürecek yenilikleri sizlerle paylaşmaktan gurur duyar. Kurumsal hizmet farkı ile güvenli ve hesaplı alışveriş yapabilmenin ayrıcalığını sizlere sunuyoruz.

 Etiketler : alışveriş, online, ticaret
Not: www.markalardan.com sayfadan “Markalardan.com” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Alışveriş” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Tarifebul.com Tarife Bulmaz Zor İş - Alyans Mefruşat - Fotoğraf Baskı - Ofisdepo Online Ofis Malzemeleri - Gaziantep Oto Kiralama - En İyi Fiyatları Bulan Site - Dagi Online Satış Mağazası - Notebook Bataryaları - Özaydın Elektronik Gizli Kamera - Ev Mambo