Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Burdao Kozmetik ve Medikal
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Burdao Kozmetik ve Medikal

Burdao Kozmetik ve Medikal - http://www.burdao.com

Firmalar

www.burdao.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.burdao.com
Benzer Siteler : b | burdao kozmetik ve medikal
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Güzellik ve bakım kuruluşlarının en temel ihtiyaçlarının neler olduğunu en doğru şekilde tespit eden BURDAO tüm gereksinimlerinizi eksiksiz bir şekilde karşılıyor. Müşterilerinizin, bakımları ve tetkiklerinde kullanılan sarf malzeme ihtiyaçlarınızı bu kategori altında topladık. Kalite gözeterek itina ile seçtiğimiz ürünleri sizlere en sağlıklı şekilde ulaştırıyoruz.
Kalıcı makyaj malzemeleri, İpek kirpik ürünleri cilt bakım cihazları, cilt ve vücut bakım ürünleri gibi tüm güzellik salonu malzemelerinizi, ihtiyaçlarınızı ve daha birçok ürünü uygun ücretler ile satın alabilirsiniz. Tüm çalışmalarınızı daha kolay bir hale getirecek olan ürünlere göz atmayı sakın unutmayın. Çalışanlarınızın hijyen kaidelerini yerine getirmelerine olanak tanıyan ürünleri dilerseniz fiyatlarına veya ürün adlarına göre sıralayarak inceleyebilirsiniz.
Anlık müdahaleli işlerde “kalıcı makyaj” “ipek kirpik” “protez tırnak” gibi uygulamalarınız için de sıklıkla kullanılan makine, sarf malzeme, yedek ürünleri vb diğer ürünleri dilerseniz tek bir siparişte toplayabiliyor ve paket halinde satın alabiliyorsunuz. Yüksek miktardaki siparişleriniz için stok sorgulaması yaptıktan sonra fazla miktarda satın alabilirsiniz. Biz siparişleriniz adresinize ulaştırılıyoruz. Bu kategori altında göremediğiniz ihtiyaçlarınızı lütfen bizlere bildirin.

 Etiketler : protez, tirnak, kalici, makyaj, boyasi, malzemeleri, ipek, kirpik, torpusu, jel, akrilik
Not: www.burdao.com sayfadan “Burdao Kozmetik ve Medikal” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Taş Fırın Kara Fırın Usta - Karadeniz Kalıp İskele İmalat - Gencella Genç Odası - Meysan Havalandırma - Davetiyeci - Parca Tl Bayiliği - Elektrik Kompanzasyon Panosu - Pleksi Korkuluk Küpeşte - Halı Yıkama ve Temizlik Makinaları - Temizlik Robotu Hava Temizleme