Site Rehberi
17 Nisan 2024, Çarşamba
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Tüm Tesisat

Tüm Tesisat - http://www.su-tesisatcisi.com

Teknik Servisler

www.su-tesisatcisi.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Teknik Servisler
Site Bilgileri : http://www.su-tesisatcisi.com
Benzer Siteler : t | tüm tesisat
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Su tesisatçısı Tüm Tesisat olarak tecrübeli servis elemanlarımızla 7/24 siz kıymetli müşterilerimizin hizmetindeyiz. Sözünde duran ve modern cihazlarla sıhhi tesisat tamirat hizmeti veren su tesisatçısı firmamız yaptığı işlere 1 yıl servis garantisi vermektedir. Sıhhi tesisat arızalarında sıkıntı çekmek istemiyorsanız su tesisatçısı olarak lütfen bizi arayınız.

Lavabo bataryası, evye bataryası, banyo bataryası, fotoselli musluk, duş bataryası, duş armatürü, banyo lavabo değişimi, havlupan, küvet, duşakabin, klozet, tuvalet taşı, rezervuar, rezervuar iç takım, duş teknesi, duşakabin, taharet musluğu, ara musluk, fleks değişimi, su sayacı, basınç ayarlayıcı, basınç düşürücü, doğalgaz kombi, petek temizliği, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi değişim ve montajı kaliteli malzeme kullanılarak garantili olarak gerçekleştirilir. Su kaçağı tespit, tıkanıklık açma, logar tıkanıklığı ve kanal tıkanıklıkları mekanik, elektro mekanik ve elektronik dinleme ve görüntüleme cihazlarıyla noktasal olarak tespit edilir, hızla garantili olarak onarılırlar. Su tesisatçısı doğru seçilirse zaman size kalır.

 Etiketler : tesisatçısı, kaçağı, tespiti, tıkanıklık, açma, petek, temizliği, doğalgaz, tesisatı, bakır, boru, tesisat
Not: www.su-tesisatcisi.com sayfadan “Tüm Tesisat” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Teknik Servisler” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Şahin Teknik Servis - Casper Teknik Servis - Teknikservisim - Baykara Makina Teknik Servis - Sharp Fotokopi Servisi Faks Tamir - Bilgisayar Teknik Servisi - Apple Tamir - Hp Laptop Servisi - Su Kaçağı Tespiti, Tıkanıklık Açma - Gazeteilan Servisi