Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Akmaz Barkod Teknolojileri
24 Nisan 2024, Çarşamba
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Akmaz Barkod Teknolojileri

Akmaz Barkod Teknolojileri - https://www.akmazbarkod.com

Firmalar

www.akmazbarkod.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : https://www.akmazbarkod.com
Benzer Siteler : a | akmaz barkod teknolojileri
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Şirketimiz 2003 yılında İstanbulda kurulmuştur. Faaliyet olarak; İstanbul Yenibosna da hizmet vermektedir. 2012`de Yapmış olduğumuz teşkilatlanma çalışmalarında E-yaz Yazılım A.Ş. ile iş ortaklığı başlatılarak, Yazılım Projesi süreçlerini birlikte sürdürmekteyiz. Başlıca ana faaliyet konularımız; Endüstriyel donanım ve sarf ürünleri, Şirket/Kurum özel yazılım çözümleri , Sektörel Yazılım uygulamaları gibi ürün ve hizmetlerin, Analizi, Kurulumu, servisi ve Eğitimini oluşturmaktadır. Yazılımın ve barkod teknolojilerinin tüm sektörlerde vazgeçilmezliği ve gitgide daha fazla yaygınlaşması nedeniyle, hitap ettiğimiz sektörlerde sınır bulunmamaktadır.

Müşteri portföyümüzde; Türkiye`nin önemli tekstil, kozmetik, kablo, kimya, aydınlatma, akü, kırtasiye ve temizlik ürünleri üreticileri bulunmaktadır. Ürünlerde; Zebra, Argox Endüstriyel donanım firmalarının yetkili satıcı ve anabayi, Cab, Ricoh, King firmalarının Türkiye distribütörüyüz. Ana bayii ve distribütörü olduğumuz, yurt içinden tedarik yaptığımız tüm firmaların yüksek kalite standartlarına sahip olması birinci önceliğimizdir. Şirketimizin, 2009 senesinde başlamış olduğu değişim ve gelişim süreçlerini ara vermeksizin sürdürmektedir.

Bu bağlamda tüm iş akışımız ISO kurallarına uygun yürütülmekte, teşkilat yapımız eğitimlere tabi tutulmaktadır. ISO belgesi firmamız için duvara asılı belge olmanın çok ötesinde, özümsenmiş bir kalite sisteminin göstergesidir. Ayrıca, Rusya ve Ukrayna ihraacatı için GOST-R ve UKRsepro sertifikalarımız bulunmaktadır. Şirketimiz; ITO, KOSGEB, MESIAD, LASİAD, İMMİD, İTKİB ve İŞHAD üyesidir.

 Etiketler : rfid, çözümleri, barkod, sistemi, japon, akmaz, renkli, etiket, okuyucu, yazıcı, terminali, rdif, anten
Not: www.akmazbarkod.com sayfadan “Akmaz Barkod Teknolojileri” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Uçak Kargo - Çankaya Belde Aş. - Mutfak Dolabı - Mantolama Isı Yalıtımı - Meha Elektrik - Kaldırma ve Taşıma Ekipmanları - Denge Tasarım - Pedallı Araba - Birol Halı Yıkama - Exporentacar