Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Gazi Information Teknoloji Sanayi
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Gazi Information Teknoloji Sanayi

Gazi Information Teknoloji Sanayi - http://www.gazitek.com.tr

Firmalar

www.gazitek.com.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.gazitek.com.tr
Benzer Siteler : g | gazi ınformation teknoloji sanayi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Gazi Information Teknoloji San. ve Tic. A.Ş.; 2004 yılından bu yana sektör deneyimi ile Elektronik Güvenlik, Otomasyon ve Kontrol sistemleri konusunda faaliyet gösteren, ülkemizin önde gelen projelendirme firmalarından biridir. Tüm Elektronik Güvenlik ve Diğer Çözümlerini tek çatı altında toplayabilen ve ihtiyaç duyulan her alanda müşterilerine bu çözümleri sunabilen ürün altyapısına sahiptir.
Gazi Information Teknoloji; profesyonel proje ekibi ile keşif aşamasından iş teslimine güvenlikten ödün vermeden, müşterilerinin de fikir ve isteklerini dikkate alarak en doğru projeyi ve alternatif çözümleri sunmaktadır. Her biri konusunda eğitim almış uzman teknik kadrosu ile en doğru şekilde projeyi uygulamakta ve satış sonrası tüm hizmetleri en hızlı sürede sağlayarak müşteri memnuniyetini daima ön planda tutmaktadır.

 Etiketler : güvenlik, kamera, sistemleri, turnike, geçiş, yangın, alarm, seslendirme, acil, anons, plaka, okuma
Not: www.gazitek.com.tr sayfadan “Gazi Information Teknoloji Sanayi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Serkom Çocuk Giyim - İstanbul Bayrak Flama İmalatı - Motorkuryem - Anadolu Halk Oyunları Grubu - Kuntbay A.ş. Duşakabin Kuvet Jakuzi - Cem Bayrak Flama İmalati - Park Bahçe - Kene İlaçlama - Güvenlik Kamera Sistemleri - Euro Boat Tekne Yat İmalat