Site Rehberi
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Dedektif

Dedektif - https://www.anadoludedektiflik.com

Diğerleri

www.anadoludedektiflik.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Diğerleri
Site Bilgileri : https://www.anadoludedektiflik.com
Benzer Siteler : d | dedektif
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Anadolu(Yankı) Dedektif olarak; anayasa ve yasalarda ifade edilen kişilik haklarına saygı temelinde verilen özel dedektiflik hizmetleri “Özel Dedektifler Derneği Mesleki Etik Kurallar ve Çalışma Yönetmeliği” ilkelerine bağlı kalınarak sürdürülmektedir.

Kurucu ve firma sahibimiz 1973 Edirne doğmuş ve ilk öğretimini Edirne de tamamlamıştır. Çankırı askeri Lisesini bitirdikten sonra Mamak Muhabere okulunda staja müteakip 1992 yılında muhabere astsubayı olarak göreve başladı. Trabzon da 3 yıl görev yaptık dan sonra 3 yıl da Erzurum da görev yapan Şenol örs Tekirdağ’a atandı.2003 yılında ordudan re’sen emekli olduktan sonra Çerkezköy’de Deva Holding, Hema Holding Beks Çorap ve Haznedar Tuğla da yöneticilik geçmişi ne müteakip bu alandaki açığı görerek ve bu bölgede dedektif bürosunu kurdu. Askeri kursların yanı sıra ilk yardımcı,müşteri memnuniyeti,paraşüt kursu ve yaşam koçluğu sertifikalarına sahip Örs Anadolu üniversitesi işletme mezunudur.

 Etiketler : dedektif
Not: www.anadoludedektiflik.com sayfadan “Dedektif” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Diğerleri” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Muhabbet Kuşu - Baytek Isı Sistemleri - Kampanya - Kardeşler Çelik Konstrüks - Entarim, Hamile Giyisileri - Mobilya - İze Reklam - Morfikirler - 03dinartuning - Fotokopi Makinesi Rehberi