Site Rehberi
Site Rehberi > Diğerleri > Dedektif Türkiye
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Dedektif Türkiye

Dedektif Türkiye - https://stardedektif.com

Diğerleri

stardedektif.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Diğerleri
Site Bilgileri : https://stardedektif.com
Benzer Siteler : d | dedektif türkiye
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Star Dedektiflik bürosu sektöre ilk olarak 2006 yılında Özel Dedektif Osman Çelik önderliğinde adımını atmıştır.

İlk olarak müşteri değil dost edinmeyi amaçlıyoruz. Hedefimiz gizlilik, dürüstlük, güven, kaliteli hizmet ve kesin sonuçlarla ilerlemek ve istenilen bilgilere en kısa süreçte ulaşmaktır.

Star Özel Dedektiflik bürosu Özel Dedektif Osman Çelik tarafından ilk olarak İstanbul Ataşehirde hizmete girmiş, sektörde göstermiş olduğu başarılar sonrasında gelen yoğun taleplere hitap edebilmek için kadrosunu uzman bay ve bayan profesyonel elemanlarla genişleterek Türkiye geneli çalışmaya başlamıştır. Star Özel Dedektiflik şirketinin, İstanbul’da merkezi Ataşehir olmak üzere Çekmeköy ve Başakşehir ilçelerindede şubeleri bulunmaktadır. Aynı zamanda Türkiye genelinde Ankara – İzmir – Bursa – Antalya olmak üzere bir çok ildede hizmetlerine kesintisiz devam etmektedir.

Star Özel Dedektiflik, sektörde göstermiş olduğu başarıların ardında Özel Dedektif Osman Çelik önderliğinde basındada adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır. Başta StarTv – HaberTürk olmak kaydıyla bir çok Tv kanalında boy göstermiştir.

Star Dedektiflik sizlere aynı zamanda Hukuk danışmanlığınızı yapan, boşanma, velayet davalarında uzman avukatlarımızdan faydalanma imkanı sağlamaktadır. Star Özel Dedektiflik bürosu Özel Dedektif Osman Çelik önderliğinde profesyonel uzman bay ve bayan kadrosuyla sizlere hizmet vermeye devam etmektedir.

 Etiketler : dedektif
Not: stardedektif.com sayfadan “Dedektif Türkiye” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Diğerleri” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : İstanbulcv Kariyer Siteniz - Aradığınız Tüm Hizmetler - Altestrade Mühendislik - Tunç Elektrik - Elektronik - Yükselen Burç Bulma - Zirve Tercüme - Dantel Örnekleri Ve Modelleri - Alışveriş - Çatı Aktarma - Prizma Promosyon Tanıtım