Site Rehberi
Site Rehberi > Sağlık > Este Aura Plastik ve Estetik Cerrah
25 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Este Aura Plastik ve Estetik Cerrah

Este Aura Plastik ve Estetik Cerrah - https://esteaura.com

Sağlık

esteaura.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 2
Kategori : Sağlık
Site Bilgileri : https://esteaura.com
Benzer Siteler : e | este aura plastik ve estetik cerrah
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Cerrahi estetik anlamında hizmet veren Este Aura İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan bir sağlık merkezidir. Yıllardır süren kesintisiz hizmetiyle birçok başarıya imza atmıştır. Hastaların isteklerini ve mutluluğunu odaklayan merkez hem medikal estetik hem de plastik cerrahi anlamında hizmet sunar. Başarısından asla ödün vermeyen merkez profesyonel ve alanında uzman bir ekibe sahiptir. Bu sayede buradan ayrılan kişilerin mutluğuna ortak olur.

Gelişen teknolojiye göre, cihazlarında da değişim sağlayan Este Aura hastalarına en iyi ve en yeni işlemleri uygulamaktan çekinmez. Hastalarına değer veren firma aynı zamanda hasta yakınlarına da değer vererek onların isteklerini ve ihtiyaçlarını da karşılama konusunda ayrıcalık gösterir.

Modern hizmet anlayışını benimseyen kurum, hastalarına kaliteli bir hizmet sunarken, özellikle yurtdışından gelen hastalarına özel bir hizmet sağlar. Onların kalacakları yerleri ayarlamalarında yardımcı olup, havaalanı transfer işlemlerinde de özel bir transfer işlemi sunar.

Sağlık turizmi konusunda Türkiye’yi yıllık yaklaşık olarak 1 milyon kişi ziyaret etmektedir. İstanbul’un Şişli-Nişantaşı semtinde yer alan Estetik Aura uzun senelerdir kesinti vermeden sağlıklı estetik alanında hizmet vermeye devam etmektedir.

Este Aura, teknolojiye ayak uyduran teknolojik cihazlarıyla son derece kaliteli hizmetler sunar. Bireylerin mutluluğu ve istekleri ön plandır. Daha sağlıklı ve kusursuz bir görünüme ulaşmalarını sağlayarak yaşam kalitelerini arttırır. Alanında uzman ekibi ile oldukça başarılı işlere imza atmıştır.

 Etiketler : estetik, esteaura, esteaura.com
Not: esteaura.com sayfadan “Este Aura Plastik ve Estetik Cerrah” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Sağlık” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Sağlık Ürünleri - Puretron Water - Zayıflamak - Dentnis - Fx15 Zayıflama - Okisejli Tedavis Merkezi Merkezleri - Dermatolog Doç Dr Yeşim Kaymak - Bayanlara Özel Masaj - İzmir Lazer Epilasyon Merkezleri - Online Randevu Sistemi