Site Rehberi
Site Rehberi > Teknik Servisler > Su Kaçağı Tespiti, Tıkanıklık Açma
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Su Kaçağı Tespiti, Tıkanıklık Açma

Su Kaçağı Tespiti, Tıkanıklık Açma - https://www.ankatesisat.com

Teknik Servisler

www.ankatesisat.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Teknik Servisler
Site Bilgileri : https://www.ankatesisat.com
Benzer Siteler : s | su kaçağı tespiti tıkanıklık açma
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Su Kaçağı Servisi
Evinizin veya iş yerlerinizin mutfak, banyo, wc, gibi alanlarınızdan pis su veya temiz su tesisatları ayrıca kombi ile ısınma sağlıyorsanız odanızda bulunan kalorifer peteklerinize bağlı tesisat hatlarından su kaçağına bağlı sızan sular hem size hem de komşularınıza hasar verebilir.

Anka tesisat bünyesinde bulunan profesyonel su kaçağı tespit cihazları ve uzman personelleri ile su kaçağına %100 çözüm üretmektedir. Su kaçağı servis talebiniz sonrasında en geç 1 saat içinde su kaçağına müdahale ediyoruz.Evinize gelen ekibimiz kırmadan su kaçağı bularak onayız doğrultusunda uygun fiyatlar ile onarım hizmeti de vermektedir.

Su Kaçağı Olması Durumunda Yapılması Gerekenler
Evinizde veya iş yerinizde su kaçağı olduğunu anladığınız anda dış kapı önünde bulunan su vanasını sıcak su tesisatınız da kaçak varsa kombi altındaki kırmızı renkli vanayı kapatın
Oda duvarlarında bulunan elektrik priz etrafında su kaçağına bağlı ıslaklık, prizlerin içinden su geldiğini görürseniz hemen elektrik sigortalarını kapatın.
Kombiniz de su seviyesini gösteren gösterge sürekli sıfıra iniyor veya su eksiltiyorsa hemen kombiyi kapatmalısınız.
Mutfak Tezgahı Altından Su Çıkıyor
Mutfakta bulunan su kaçakları genelde sıcak su tesisatında özellikle gece yarısı patlaması ile meydana gelmektedir. Bulaşık yıkanırken sıcak suya ihtiyaç duyulduğundan sıcak su çok fazla miktarda kullanıldığından mutfak temiz su tesisat boruları kalitesiz ve/ya işçilik hatalarından kaynaklı patlaması kaçınılmazdır.

Tuvaletten Alt Kata Su Sızıyor
Tuvaletler su kaçaklarının oluştuğu alanlardan biridir. Tuvaletten geçen tesisatların zamanla kalitesini kaybetmesi, şebeke suyun basınçlı gelmesi tesisat borularında su kaçağına neden olmaktadır. Tuvalette bulunan atık su pimaşlarını kameralı su kaçağı tespit cihazı ile görüntüleyerek su kaçağını tespit etmektedir. Temiz su tesisatında su kaçaklarını ise akustik dinleme cihazı ile noktasal olarak tespit etmektedir.

 Etiketler : kaçağı, tespiti, bulma, tıkanıklık, açma, gider, pimaş, lavabo, tıkanıklığı, servisi, onarımı
Not: www.ankatesisat.com sayfadan “Su Kaçağı Tespiti, Tıkanıklık Açma” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Teknik Servisler” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Ankara Bilgisayar Tamiri - Anıl Asansör - Cnc Tamiri - Gazeteilan Servisi - Panasonic Servisi - Bzbilişim - Atik Oto Servis - Kombi Sitesi Kombi Montajı - Kts Notebook Tamir Servisi - Yazıcı Servisi Oki Yazıcı Servisi