Site Rehberi
Site Rehberi > Sağlık > Dr. Ata Can
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Dr. Ata Can

Dr. Ata Can - http://dratacan.com

Sağlık

dratacan.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Sağlık
Site Bilgileri : http://dratacan.com
Benzer Siteler : d | dr. ata can
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Yrd. Doç. Dr. Ata Can 1973 yılında İran’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İran’da tamamladı. 1990 yılında Pertevniyal Lisesi’nden mezun oldu.

Tıp eğitimini 1996 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı.

2001 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden Ortopredi ve Travmatoloi Uzmanlığını Çocuk Kalça Kırıkları tezi ile tamamladı.

2001-2007 yılları arası Eyüp SSK, 2007-2008 Halk Bahat Hastanesi, 2009-2010 Beylikdüzü Kolan Hospital, 2010’dan günümüze ise NOMERK Nişantaşı Ortopedi Merkezi’nde Prof. Dr. Nejat Güney ve Prof. Dr. Fahri Erdoğan ile birlikte çalışmaktadır.

Artroskopi, travma, spor hekimliği ve protez cerrahisi konusunda yurt içi ve yurt dışında çeşitli kurslara ve toplantılara katılarak deneyimini arttırmıştır.

Nomerk 2005 yılından günümüze ortopedi ve travmatoloji alanında hastalarına hizmet vermektedir. Doktorumuz Yrd. Dç. Dr. Ata CAN hastalarına Nişantaşı Ortopedi merkezinde hizmet vermekte olup DİZ ve KALÇA PROTEZİ cerrahisinde her türlü girişimi gerçekleştirebilecek deneyime sahip olup, dünyadaki en son gelişmelere paralel olarak uygulamalar yapmaktadır. Detaylı bilgi için Nişantaşı Ortopedi Merkezi web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 Etiketler : ortopedi, doktoru, menisküs, diz, ameliyatı, kireçlenme, tavsiye, istanbul
Not: dratacan.com sayfadan “Dr. Ata Can” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Sağlık” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Serhat Atıış Dental - LensBUL.com - Online Lens Portalı - Öksürük Belirtileri - Lazer Epilasyon - Ankara Saç Ekimi Merkezi - Tüp Bebek - Zayıflama - Sağlıklı Yaşam - Ankara İmplant - Mutludent - Bitkiderman Satış Sipariş Sitesi