Site Rehberi
Site Rehberi > Fotoğrafçı > Aktüel Fotoğrafçılık İstanbul
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Aktüel Fotoğrafçılık İstanbul

Aktüel Fotoğrafçılık İstanbul - http://www.aktuelfotografcilik.com.tr

Fotoğrafçı

www.aktuelfotografcilik.com.tr

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Fotoğrafçı
Site Bilgileri : http://www.aktuelfotografcilik.com.tr
Benzer Siteler : a | aktüel fotoğrafçılık istanbul
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Meslek hayatımıza 1998 yılında Türkiye’nin en iyi mekanında ‘’Bodrum Halikarnas Disko’da başladık. O yılların ünlülerinin Halikarnas’da takip fotoğrafçılığını yapıyor ve magazin basınına ulaştırıyorduk. Aynı zamanda bütün etkinlikleri ve davetlilerin fotoğraf ihtiyaçlarını karşılıyorduk. Bir çok ülkenin Kral, Kraliçe ve Cumhurbaşkanlarının davetli ve düğün sahibi olduğu düğünlerin çekimlerini ve takipçiliğini yaptık.

İstanbul’un en iyi mekanlarında Çırağan Sarayına transfer olduk. Bilfotek Şirketinde Maçka Oteli, Çırağan Sarayı, Conrad Hotel, Siwis Otel‘ler de düğün davet ve organizasyonların fotoğrafçılığını yaptık. Çırağan Sarayı‘nda dönemin Jet Sosyetelerinin Davet ve Organizasyonlarının Fotoğraf ve Kamera çekimlerini yaptık.

Bebek’de ki ‘’Foto Yaşar’’ fotoğrafçılığın sahipleri ve ortakları olan Yaşar Aydıner ve Şadi Aydıner ile Fener Bahçe Spor Kulübü, Nakkaştepe Rakkas, Yenikapı Gar Gazinosu, Lüfer Tekneleri ve bir çok yerde Profosyonel Fotoğrafçılık yaptık.

Etiler Kallavi, Bakırköy Felek Fasıl Restoranlarının Fotoğrafçılığını yaptık.

Hilton, The Marmara, Siwisotel gibi beş yıldızlı otellerde ekstralarda bulunduk. İstanbul’da bir çok eğlence yerlerinde Sarıyer Vilayetler Evi, Beşiktaş Spor Kulübü, Galatasaray Spor Kulübü gibi spor kulüplerinde fotoğrafçılık yaptık.

Aktüel Fotoğrafçılığın ilk Stüdyosunu 2000 yılında Mecdiyeköy ve Üsküdar’da açtık.

Bir çok dergilerin Foto Muhabirliğini yaptık, Basın Toplantıları Defile ve Tanıtımlarının fotoğraf çekimlerini yaptığımız gibi Otomobil Test Kataloglarının çekimlerini yaptık.

2007 yılında İstanbul Yeşilköy’de Kuaför Can Tümenci ile beraber Yeşilköy’de çalıştık ve burada Manken Fotomodel Fotoğrafçılığı ve Düğün Davet Fotoğrafçılığı yaptık.

HİZMETİNİZDEYİZ SAYGILARIMIZLA…

 Etiketler : düğün, fotoğrafçısı, dış, mekan, fotoğraf, çekimleri, gelin, damat, davet, organizasyon, fotoğrafçı, bayan, doğum, istanbul
Not: www.aktuelfotografcilik.com.tr sayfadan “Aktüel Fotoğrafçılık İstanbul” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Fotoğrafçı” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Foto ÖZEN Dijital Fotoğrafçılık - Sabri Peşmen Düğün Fotoğrafçısı - Ankara Düğün Fotoğrafçısı - Cemal Can Ateş Fotoğrafçı - İzmir Düğün Fotoğrafçısı - Ankara'nın Düğün Fotoğrafçısı - Reklam Fotoğrafçılığı - Harun Arslan Düğün Fotoğrafçısı - 333 Düğün Fotoğrafçılı ve Dış Mekan - İlginizi Çekiyoruz