Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Sot Makina
29 Mart 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Sot Makina

Sot Makina - http://www.sotmakina.com

Firmalar

www.sotmakina.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.sotmakina.com
Benzer Siteler : s | sot makina
3d oyunlar
 Açıklamalar :

SOT Makina Pazarlama Servis ve Dış Ticaret Ltd Şti, 2015 yılında kurulmuştur. Matbaa makineleri sektöründen gelen üretim, teknik, dış ticaret ve servis tecrübemizle, matbaa sektörü başta olmak üzere pek çok farklı sektöre gerek sıfır ve ikinci el makinelerle gerekse farklı servis çözümleriyle hizmet vermekteyiz.

Yüksek kalite ve kesintisiz hizmet anlayışıyla yola çıkan firmamız, hızla gelişen teknoloji ve değişen üretim trendleri ışığında,firmalarımıza en doğru otomasyon çözümlerini sunmayı amaçlar.

Konusunda uzman, alanında uluslararası tanınırlığa sahip firmalarla iş birliği yapan SOT Makina, bu firmaların Türkiye temsilciliğini alarak, hizmet verdiği sektörleri ve ürün gruplarını genişletmiştir. Ürün ve çözüm yelpazemizi her geçen gün artırmak ve alanında aranan bir firma olarak büyüyerek sizlerle birlikte yola devam etmek arzusundayız.

SOT Makina olarak, matbaa sektörü başta olmak üzere pek çok sektöre gerek sıfır ve ikinci el makinelerle gerekse farklı servis çözümleriyle hizmet vermekteyiz.

 Etiketler : elektronik, tutkal, püskürtme
Not: www.sotmakina.com sayfadan “Sot Makina” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Aksu Şömine - Platin İlaçlama - Dalaman Minibüs - Özer Sobaları Kebap Ocağı Satışı - Teknik Reklam Matbaa - Safa Cam Balkon - Gürcan Mühendislik ve Makina - Temizlik Halı Yıkama Şirketi - Ankara Çekici - İkinci El Makina Alım