Site Rehberi
Site Rehberi > Teknik Servisler > Anıl Asansör
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Anıl Asansör

Anıl Asansör - https://www.anilasansor.com

Teknik Servisler

www.anilasansor.com

Giden Ziyaretçi : 0
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Teknik Servisler
Site Bilgileri : https://www.anilasansor.com
Benzer Siteler : a | anıl asansör
3d oyunlar
 Açıklamalar :

1988 yılında kurulmuş olan firmamız ANIL ASANSÖR LTD. ŞTİ. yenilikçi vizyonu ve taşıdığı misyon ile her zaman çalışmalarını bu paralelde geliştirerek performans seviyesini kısa süre içerisinde yükselterek asansör sektöründe önemli bir yere gelmiştir.

Firmamız 1990 yılında Türk Standartları Enstitüsü kurumunda TSE belgesi alarak TSE belgeli asansörler tesis etmeye başlamıştır. Ayrıca; 2003 yılında da ISO 9001:2000 Kalite Yönetimi çerçevesinde Kalite Yönetimi Sistemini hayata geçirip ve CE işaretlemesi Modül H belgesini alarak Avrupa güvenlik normlarına uygun asansör imalatı ve montajı yapmaya başlamıştır.

Ülkemiz genelinde 5000’e yakın asansöre imza atan firmamız sizden almış olduğu güven ve destekle, hızla artış gösteren büyüme grafiği ile inandığı yolda devam etmektedir.

Firmamız Anıl Asansör ile Adından söz ettirecek projelere imza atma, birlikte karar alan bir ekibin üyesi olma ve mutlu müşteriler ile çalışma hedefinde olan sektör insanlarını tanışmaya bekliyoruz.

Firmamız 1988 yılında çıktığı bu yolda binlerce firma ile çalışma fırsatı yakalamış kendini ve ürün kalitesini geliştiren bi firma haline bürünmüştür. Her geçen gün kalitesi ile bir kez daha adından söz ettiren bir firma olmuştur.

Anıl Asansör Ankara Asansör, asansör montajı hizmetleri konusunda 30 yıllık tecrübesiyle sektörde öncü firmalardan biridir. Referanslarıyla verdiği kalite güvencesini, satış sonrası teknik desteği, birincil hizmetleri ve garanti şartlarıyla her zaman bir adım önde olmayı başarmıştır. Montaj ekibi, alanında uzman deneyimli mühendis ve teknikerlerden oluşmaktadır.

Asansör Ankara Asansör profesyonel servis ekibimiz asansör montajı ve revizyon çalışmalarını müşterilerinin istekleri doğrultusunda en iyi şekilde projelendirir, montaj sürecini projeye uygun olarak bitirir ve montaj teslimini yapması için asansörün son kontrolünü yapmak için test ekibimize teslim eder.

 Etiketler : asansör, ankara, makina, daireli
Not: www.anilasansor.com sayfadan “Anıl Asansör” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Teknik Servisler” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Hürriyet İlan Servisi - Vaillant Kombi Servisi - Xerox Teknik Servisi - Mitsubishi Klima - Konak Arçelik Servisi - Bilgisayar Teknik Servisiyiz - Çeviri Servisi Yeminli Noter Onaylı - Gazete İlan Servisi Seri İlanlar - Ankara Acer Servisi - Iphone Ankara Servisi