Site Rehberi
Site Rehberi > Temizlik Firmaları > İstanbul Halı Yıkama
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

İstanbul Halı Yıkama

İstanbul Halı Yıkama - https://hali-yikama.web.tr

Temizlik Firmaları

hali-yikama.web.tr

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Temizlik Firmaları
Site Bilgileri : https://hali-yikama.web.tr
Benzer Siteler : i | istanbul halı yıkama
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Halı Yıkama sektöründe pek çok firma vardır. İstanbul Yıkama, sektör içerisinde ki bir takım konulardan kendisini soyutlayarak, vizyoner bir bakış açısı ile hizmet vermektedir. Halı yıkama hizmetini hakkı ile verebilmek, kaliteyi daima yükseltmek ve en uygun rakamlara kaliteli hizmeti sunabilmek için halı yıkama branşında hizmetler verilmektedir.

Normal makine halısını, hemen hemen her halı yıkama firması yaparken, biz özel halıları özel olarak teker teker yıkıyoruz. Kimisini tek fırçalı hassas makinelerle, kimisini elde fırça ile eski usul yıkıyoruz. Evet ustalarımız için elde yıkamak oldukça zaman alan ve zahmetli bir iş. Ama kaliteyi başka türlü sağlayamıyoruz.

Hiç bir canlının sağlığına zarar vermeyecek ürünler kullanıyoruz. 35 Litresi 80 TL den deterjan almıyoruz. 1 Litresi 90 TL olan özel şampuanlar kullanıyoruz.
Kuyu suyu kullanmıyor, çeşmeden akan su ile halıları yıkıyoruz.

Kalite Vazgeçilmezimiz, Memnuniyetiniz, Önceliğimizdir.

İstanbul Yıkamanın, Halı Yıkama sitesi olan, hali-yikama.web.tr adresinde, özel halılar için verilen hizmetlerin sadece bir kısmı anlatılmaktadır. Her türlü bilgiyi 0850 305 2 880 numaralı telefon ve WhasApp hattımızdan alabilirsiniz.

 Etiketler : halı, yıkama, istanbul, hali, kağıtgane, dokuma, patchwork, deri, step
Not: hali-yikama.web.tr sayfadan “İstanbul Halı Yıkama” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Temizlik Firmaları” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Günaydın Temizlik - Ankara Temizlik Şirketleri - Doğu Temizlik - Temizlik Şirketleri - Petek Temizleme - Petek Temizliği - Tekdezvip - Ankara Temizlik - Çayyolu Halı Yıkama - Özten Temizlik - Efsane Temizlik