Site Rehberi
Site Rehberi > Üniversiteler > Mustafa Kemal Üniversitesi
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Mustafa Kemal Üniversitesi

Mustafa Kemal Üniversitesi - http://www.mku.edu.tr

Üniversiteler

www.mku.edu.tr

Giden Ziyaretçi : 14
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Üniversiteler
Site Bilgileri : http://www.mku.edu.tr
Benzer Siteler : m | mustafa kemal üniversitesi
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Mustafa Kemal Üniversitesi, asırlardır üst üste nice tarih ve kültür katmanlarının bir araya geldiği, hayatla barışık insanlarının hoşgörü merkezli bir yaşam biçimini tercih ettiği, sosyal, müteşebbis kimliği ve kültürüyle insanları cezbeden şehir, Hatay’dan yükselen bir güneştir.

10.11.1992’de kurulan Üniversitemiz, günümüzde başta bölgesi olmak üzere Türkiye’nin de kalkınmasına katkı sağlayan önemli bir ilim ve irfan kurumudur.

Genç, dinamik, kararlı, çalışkan ve hoşgörülü kadrolarıyla Hatay’ın ve Türkiye’nin geleceğine ışık tutan ve Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün adını gururla taşıyan genç bir üniversitedir. Hoşgörü ve bilimin adresi.

 Etiketler : üniversite, üniversiteler, kampüs, fakülte, yerleşke, eğitim, öğretim, yüksek, okul, lisans, önlisans, mustafa, kemal, üniversitesi
Not: www.mku.edu.tr sayfadan “Mustafa Kemal Üniversitesi” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Üniversiteler” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Başkent Üniversitesi - Bozok Üniversitesi - Fatih Üniversitesi - Özyeğin Üniversitesi - Gazi Üniversitesi - İstanbul Teknik Üniversitesi - İstanbul Arel Üniversitesi - Hacettepe Üniversitesi - Mimar Sinan Güzel Sanatlar - Gaziantep Üniversitesi