Site Rehberi
Site Rehberi > Diğerleri > Deprem Tahrikli Otomatik Gaz Kesici
20 Nisan 2024, Cumartesi
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Deprem Tahrikli Otomatik Gaz Kesici

Deprem Tahrikli Otomatik Gaz Kesici - http://www.sismik.com.tr

Diğerleri

www.sismik.com.tr

Giden Ziyaretçi : 20
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Diğerleri
Site Bilgileri : http://www.sismik.com.tr
Benzer Siteler : d | deprem tahrikli otomatik gaz kesici
3d oyunlar
 Açıklamalar :

SISMIK A.Ş. 1999 yılından bu güne, yangın ve deprem güvenliği sektöründe hizmet vermekte olan Sismik A.Ş. deprem anında gaz ve enerji kesici / yönlendirici vanalar ve ekipmanlarının Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır. 2002 yılından itibaren geliştirmiş olduğu yeni ürünlerle üretici firma konumuna geçmiştir. Ulusal ve uluslararası standartlara uygun ürettiği ve distribütörlüğünü yaptığı kaliteli ürünleriyle, satış öncesi ve satış sonrası sağladığı teknik destekle müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur. AR-GE çalışmalarıyla üretimine devam edilen ve sürekli yenilenen firmamıza ait ürünler, Türkiye'nin en büyük sanayi tesislerinde kullanılmakta olup, aranan ve referans olan bir marka haline gelmiştir.

KALITE POLITIKAMIZ

"Kalite alınmaz, üretilir;" anlayışının bilinci ile, firmamız faaliyete geçtiği günden bugüne değin, gerek üretim alanında, gerekse hizmet sahasında, üretilmesi gereken kalitenin oluşmasında müşteri memnuniyetinden, satıcıları ve üretim hattında bulunan personelinin, toplam kaliteye katkısını sağlamak hususunda, gerek eğitim, gerekse araç-gereç ve dolayısıyla ihtiyaç olan yatırımlardan kaçınmadan, günümüzün beklentilerini karşılamak hususunda üzerine düşeni yapmaktan geri durmamış ve bundan sonraki çalışmalarını da bu minval üzerinde devam ettirecektir.

Bu cümleden sonuç olarak, firmamızın yepyeni bir sektörün oluşmasında üstlenmiş olduğu misyonu başarı ile sürdürüyor olması ve portföyündeki referansları, kalite politikasını belirginleştiren birer ispatıdır.

 Etiketler : sısmık, a.ş, sismik, nofıre, nofire, deprem, vanası, doğalgaz, lpg, doğal, gaz, dökmegaz, tse, kandıllı, krdae, ıgdaş, botaş, ızgaz, bursagaz, su1, sensör
Not: www.sismik.com.tr sayfadan “Deprem Tahrikli Otomatik Gaz Kesici” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Diğerleri” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Imfo Danışmanlık - TRSMS Technologies - Plastik Kart - Torikler Grup - Paykasa Mobil - Kabin - Sigorta - Cephe - Doğan Güvercin - Sailor Moon