Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Sanacryl
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Sanacryl

Sanacryl - http://www.sanacryl.com

Firmalar

www.sanacryl.com

Giden Ziyaretçi : 7
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.sanacryl.com
Benzer Siteler : s | sanacryl
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Sanacryl, 1977 yılında Sabri Akbulut tarafından kurulmuş olan Akplast Şirketler Grubu’nun akrilik ürün markasıdır.

Akrilik, ülkemizde pratik ve maliyeti düşük olduğundan en fazla tercih edilen ürün halini almıştır. Yapısı gereği kristal parlaklığı olan, UV ışınlarına, asit ve alkali tuzlarına karşı dirençli bir polimerdir. Akrilik, aynı zamanda kolay temizlenebilen, hijyenik ve de dayanıklı bir malzemedir. Yüzeyinde sabun, yağ, kir ve kireç gibi atıkları barındırmayan akrilik, bu özelliğiyle uzun yıllar boyunca rengini koruyabilmektedir.

Sanacryl markasının üreticisi olan Akplast Polyester Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. ( www.akplast.com ), Akpolimer Akrilik Levha San. ve Tic. Ltd. Şti.’de ( www.akpolimer.com ) ürettiği Akrilit SG küvet levhasını kullanarak vakum sistemiyle 250’ye yakın farklı ölçü ve şekillerde değişik modeller üretmektedir. Sanacryl markası altında üretilen bu modeller arasında akrilik banyo küvetleri, duş tekneleri , havuzlar, jakuziler, SPA sistemler, kompakt kabinler, dikey duş sistemleri, lavabolar ve hela taşı yer almaktadır.

Akplast, Sanacryl ürün markasıyla ürettiği ürünlerde de “ÖNCE ve DAİMA KALİTE” felsefesinden ödün vermemektedir. Sanacryl, imalatı altında olan herbir ürünün detaylı kalite kontrolü konusunda büyük bir hassasiyet göstermektedir.

2008 yılına değişen yeni yüzüyle birlikte giren Sanacryl, herkesin banyo keyfine uygun olan ve de nesilden nesile aktarılabilecek dayanıklı ürünler üretmeye devam edecektir. Sürekli geliştirilen kalıplama ünitesiyle birlikte de ürün yelpazesini her geçen gün genişletecektir.

 Etiketler : sanacrul, sanacryl
Not: www.sanacryl.com sayfadan “Sanacryl” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Eko Kabin ve Eko Wc - İstanbul Mira Cam Balkon Sistemleri - Atolye 86 Mimarlık Burosu - Çelik Konstrüksiyon Fiyatları - Adsl Başvuru - Bayrak - Azpo Real Estate Alanya Antalya - Bodrum Minibüs - Asilpak Halı Yıkama - Css Bilişim ve Güvenlik Sistemleri