Site Rehberi
Site Rehberi > Hotel Tatil > Agva İpek Motel
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Agva İpek Motel

Agva İpek Motel - http://www.ipekmotel.com

Hotel Tatil

www.ipekmotel.com

Giden Ziyaretçi : 26
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Hotel Tatil
Site Bilgileri : http://www.ipekmotel.com
Benzer Siteler : a | agva ipek motel
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Göksu nehri kıyısında hizmet veren ipek motel bir aile işletmesidir. Sitede, fotoğraflar ve iletişim bilgileri yer almaktadır.

Göksu nehir kenarında kurularak yarım pansiyon çalışmakta olan ipek koza tamamen sessizliğe bürünmüş ağaçlar ve çiçekler içerisinde göksu nehrine cephesi olan 2.000 m² genis bir alana kurularak geniş bir bahçeye ve yeşilliğe özen gösterilerek doga ile iç içe hazırlanmış her bir köşesi özenerek dekore edilmiş butik tarzı bir aile işletmesidir.

özenle hazırlanmış iskelesinde, şömineli cafe, huzur içerisinde şömine başında mum ışıklarıyla aydınlatılmış restaurantında bir akşam yemeği düşündüğünüzde bize ulaşın.

özen ve sevgi ile hazırlanan açık büfe kahvaltı ve damak tadınıza göre lezzetli hazırlanan soğuk meze çeşitleri ve balık, ızgara çeşitleriyle 12 ay boyunca siz değerli misafirlerimizin hizmetindeyiz.

İskelesinde balık tutma imkani, kano, deniz bisikleti, sandal, tekne, bot, kara bisikletiyle gezinti yapma imkanı sağlayan, bahçesinde hamak, minder, sezlong gibi aktiviteler bulunan IPEK KOZA cennetten bir parça, sizleri bekliyor.

Lezzet kalite, temizlik ve güler yüz ariyorsaniz bizi arayin.

Birde 20 yillik tecrübesiyle Ilhan ustanin baklavasindan tatmayi unutmayin!

 Etiketler : ağva, otel, otelleri, şile, pansiyon, pansiyonları, butik
Not: www.ipekmotel.com sayfadan “Agva İpek Motel” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Hotel Tatil” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Kaplıca Otelleri - Ucuz Otel Fiyatları - Cappadocia Tour Ephesus Tour - Postallı Turizm - Kayseri Hac Ümre - Asmalı Köyü - Datça Pansiyon Restaurant - Agvamotelfaruk - Online Tatil Rehberi - İstanbulda İlk Bayan Apart Otel - Hemen Vize