Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Zafer Kablo
18 Nisan 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Zafer Kablo

Zafer Kablo - http://www.zafercable.com

Firmalar

www.zafercable.com

Giden Ziyaretçi : 1
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.zafercable.com
Benzer Siteler : z | zafer kablo
3d oyunlar
 Açıklamalar :

1973 yılında sektörde bakır tel üretimi ile imalata başlayan zafer kablo üretimini ileri teknoloji ile destekleyerek kablo sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yerini almıştır.

Zafer kablo yıllık 5000 ton bakır tel ve 10.000 ton pvc granül işleme kapasitesi ile ağırlıklı olarak pvc yalıtkanlı harmonize ve tesisat kabloları, alçak gerilim enerji kabloları, XLPE yalıtkanlı enerji kabloları ve halojen free kablolar üretmektedir.

Zafer kablo, yurtiçinde çeşitli bölgelerde bulunan aktif satış noktaları yanında üretiminin % 80’ lik kısmını ihraç etmektedir.Teknolojik altyapı çalışmaları yanında bünyesinde makine imalatı ile de hem kendi makine parkuru ihtiyacını giderme hem de kablo sanayine makine imalatı yaparak avantaj elde etmektedir.

Zafer kablo, TSE, VDE, GOST, UkrSEPRO, ürün sertifikaları yanında ISO 9001:2000 kalite sistem belgesi ile ürün ve sistem kalite standartlarını en üst seviyede yürütmektedir.

 Etiketler : güç, kablosu, pvc, daire, alçak, gerilim, kablo, elektrik, njm, üreticisi
Not: www.zafercable.com sayfadan “Zafer Kablo” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Değişim Dekorasyon - Güven Raf Arşiv Depolama Sistemleri - Mersin Kentsel Peyzaj - Kaynak Su Arıtma Sistemleri - Beyaz Yapı Denetim Ltd. Şti. - Alkon Cam Balkon - Açık Hava Reklamcılığı - Ar Promosyon - Otomasyon - Fırat Vize