Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Drycenter Kuru Temizleme
19 Mart 2024, Salı
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Drycenter Kuru Temizleme

Drycenter Kuru Temizleme - http://www.drycenter.com

Firmalar

www.drycenter.com

Giden Ziyaretçi : 4
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.drycenter.com
Benzer Siteler : d | drycenter kuru temizleme
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Dry Center, Türkiye nin en yaygın kuru temizleme ve halı yıkama zinciri. Dry Center 13 ilde (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Mersin, Trabzon, Aydın) 42 şubesinde; profesyonel kuru temizleme, halı yıkama, çamaşırhane, ütüleme hizmetleri vermektedir. Uluslararası Profesyonel Kuru Temizlemeciler Derneği üyesi olan Dry Center, Franchising yoluyla Türkiye genelinde bayilik vermektedir. Dry Center Realstar Kuru temizleme makinaları, Cocchi Ütüleri, Türkiye Distribütörüdür. Dry Center mağazalarında yurtdışında başarısı kanıtlanmış DryClean Soft kuru temizleme programı kullanılmaktadır. Dry Center ın Türkiye çapında, 62.000 i aşkın Plus Cardlı müşterisi vardır.

Dry Center 444 4 379 (DRY) telefon numarasıyla kuru temizleme ve halı yıkama sektöründe adrese servis hizmeti vermektedir. Dry Center Halı Yıkama Servisi, halı yıkama işleminde en kaliteli halı yıkama ekipmanları kullanmaktadır. Halı yıkama işlemi sırasında yarı otomatik halı yıkama makinası ve tam otomatik halı yıkama makinaları kullanılmaktadır.

Dry Center birçok halı çeşidinin (el dokuma halısı, makina halısı, iran halısı, nepal halısı, shaggy halı, milas halısı ...) ve halı elyafının (yün halı, naylon halı, polyester halı, poliprobilen halı) temizleme ve yıkama işlemlerini yapmaktadır.

Halı yıkama için gelen halılar sırasıyla; toz alma, havuzlama, halı yıkama, halı durulama, halı sıkma, halı kurulama işlemlerinden geçer. Halı yıkama fabrikası bu işlemlere uygun olarak tasarlanmıştır.

 Etiketler : kuru, temizleme, halı, yıkama, çamaşırhane, kurutemizleme, nasıl, yapılır, makinası, makinaları
Not: www.drycenter.com sayfadan “Drycenter Kuru Temizleme” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Yaykon Elek Yayı - Cemil Elmas - Hiyenik Mendil - Mucahit Mermer - Suar Elektrik Elekrik Firması - Atık Taşıma ve Nakliye - Yüksekte Çalışma Eğitimi - Duşa Kabin - Drmneon - Alkon Cam Balkon