Site Rehberi
Site Rehberi > Firmalar > Ankara Yeminli Tercüme Bürosu
19 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Ankara Yeminli Tercüme Bürosu

Ankara Yeminli Tercüme Bürosu - http://www.bordotercume.com

Firmalar

www.bordotercume.com

Giden Ziyaretçi : 5
Gelen Ziyaretçi : 1
Kategori : Firmalar
Site Bilgileri : http://www.bordotercume.com
Benzer Siteler : a | ankara yeminli tercüme bürosu
3d oyunlar
 Açıklamalar :

BorDO; yabancı dillerin eğitim ve iletişim konusunda sahip olduğu rolün bilincinde olarak açılım kazandırdığı bu sektörde güven, özen, kalite, deneyim ve hız niteliklerine öncelik vererek "her dilden" tercüme hizmeti sunmak için kuruldu.

Ankara Kızılay `da faaliyet göstermekte olan BorDO ; bünyesinde 150 yi aşkın profesyonel tercüman barındırarak her alanda yeminli tercüme hizmeti sunmakta ve tüm çevirilerde dakiklik ve sorumluluk bilincinden ödün vermeksizin, titizlikle çalışmaktadır.

Alanında uzman, tercüme ve danışmanlık konusunda deneyimli çalışanlarımızla çıktığımız bu yolda sizlerin de memnuniyetini kazanarak giderek büyümeyi, güveninizi kazanmayı, ortağınız gibi işimizi benimsemeyi, sırrınızı sırrımız kabul etmeyi, kusursuz kalite ve hizmet anlayışıyla çalışmayı temel alıyoruz.

Zamanın bir adım önünde yer almanın iş dünyasındaki öneminin bilincindeyiz; bu sebeple misyonumuzu en kısa sürede hizmet vermek olarak tanımlıyoruz. Firmamız bünyesindeki tüm çalışanlar genel kalite hedeflerimiz doğrultusunda müşteri memnuniyetini esas almışlardır. Sizlerle çalışmaya başladığımız andan itibaren kesintisiz olarak her an yanınızda bizi bulacak; ticari, hukuki, tıbbi, edebi, akademik ve resmi konulardaki tercüme işlerinizde alanına göre uzmanlaşmış tercümanlarımız sayesinde en iyi kalitede hizmet alacaksınız.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, yenilikleri hizmetinize sunmak, tüm tercüme işlerinizde noter, apostil, matbaa ihtiyaçlarınızı karşılamak ve bizzat şirketimiz tarafından yürütülmesini sağlamak için yanınızdayız.

Gerçekleştirilen çeviriler sizlere faks, e-mail, cd-disket yoluyla ya da ücretsiz kargo servisimiz tarafından zamanında teslim edilmektedir.

Anlaşmalı olduğumuz firmalarımıza ve kurumlarımıza sunduğumuz özel fiyatlara ve güvene dayalı ilişkilerimize sizleri de dahil etmekten kıvanç duyarız.

 Etiketler : yeminli, tercüme, noter, onaylı, hukuki, tıbbi, ticari, edebi, bilimsel, teknik, simultane, ardıl,
Not: www.bordotercume.com sayfadan “Ankara Yeminli Tercüme Bürosu” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Firmalar” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Denim Jeans Wholesale - Sistemotoparca Sistem Otomotiv - Lastiksatinal - Dijital Müzik Ses Işık Anons Sistem - Tül Perde - Boğaziçi Kuru Temizleme - Hassasvalf Vana Sanayii - İmge Tercüme - Kamin Şömine Soba - Özmetin Branda Gebze Branda Tente