Site Rehberi
Site Rehberi > Sağlık > Hemofelix
26 Nisan 2024, Cuma
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Hemofelix

Hemofelix - http://www.hemofelix.com

Sağlık

www.hemofelix.com

Giden Ziyaretçi : 6
Gelen Ziyaretçi : 3
Kategori : Sağlık
Site Bilgileri : http://www.hemofelix.com
Benzer Siteler : h | hemofelix
3d oyunlar
 Açıklamalar :

Bilgi ve eğlencenin kesiştiği bir web sitesi olan www.hemofelix.com hemofili hastalarına yönelik ilk ve tek site olma özelliğini taşıyor. Bayer sponsorluğunda oluşturulan sitede farklı oyunlar, ünlü yorumculardan yazılar, teknoloji ve futbolla ilgili güncel bilgiler ve tabii ki hemofili ve tedavisinde son gelişmeler yer alıyor.

Sitede üyelik sistemi bulunmaktadır. Her üye kendi kullanıcı adı ve şifresi ile kendi sayfasını oluşturup arkadaşlarıyla kendi sayfası üzerinden iletişime geçebilir, üyeler site içerinde kaldıkları süreye, oynadıkları oyunlara ve süpriz zamanlarda çıkan soruları cevaplamalarıyla kazandıkları puanlar ile değişik hediyelerin sahibi olabilecekleri gibi site içerisinde bir üst seviyeye geçme hakkına da sahip olabilecekler.

 Etiketler : hemofili, hastası, olan, çocukların, buluşma, noktası
Not: www.hemofelix.com sayfadan “Hemofelix” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Sağlık” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Avokado Form Diyet Hapı Zayıflama - Lazer Epilasyon - Yumurta Donasyonu - Deowell Sivilce Kremleri - İğnesiz Ağrısız Botox Boniebotoks - Selay Kimya ve Kozmetik - Hangi Hastalığa Hangi Bölüm Bakar - Kadın Hastalıkları ve Doğum - Bilge Lokman Hekim - Zayıflama