Site Rehberi
Site Rehberi > Alışveriş > Hediyeciniz.com
28 Mart 2024, Perşembe
 
Tavsiye Et | Hata Bildir 

Hediyeciniz.com

Hediyeciniz.com - http://www.hediyeciniz.com

Alışveriş

www.hediyeciniz.com

Giden Ziyaretçi : 2
Gelen Ziyaretçi : 36
Kategori : Alışveriş
Site Bilgileri : http://www.hediyeciniz.com
Benzer Siteler : h | hediyeciniz.com
3d oyunlar
 Açıklamalar :

2004 yılında 'bilgisayarınızın başından; sevdiklerinizi kapısına' sloganıyla yola çıkan hediyeciniz.com, hizmet kalitesinden, şık paketlerinden ve hızlı servisinden hiç ödün vermeden bu günlere geldi.Tüm sene boyunca her türlü hediye ihtiyacı için hediyeciniz.com'u tercih eden yüzlerce 'Değerli Müşterimize' daha da hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için yenilendik.

Hediyeciniz hediye ihtiyacı için profesyonel, şık, değişik çözüm arayanlara ofislerinden veya evlerinden ayrılmadan, yorulmadan birkaç dakika içerisinde hediye seçip,gönderme seçenekleri sunan ilk internet sitesidir.

Kuruluşundan kısa bir süre sonra 'kurumsal hediye' ihtiyacı olan müşterilerin sayı ve taleplerinin artmasıyla,ucuz promosyon ürünlerinden sıkılmış sektöre, yeni bir anlayış ve kalite getirmek amacıyla bu sektörde de hizmet vermeye başlamıştır. Hediyeciniz.com bu amacını yüzlerce imalatçıyla çalışarakiözgün tasarımlara önem vererek, paketlemenin önemini dikkate alarak, her kuruma, konsepte, konuya özel ürünler hazırlayarak, maliyetleri minumumda tutarak gerçekleştirmeye çalışmaktadır.

 Etiketler : hediye, hediyeler, anneler, günü, hediyesi, annelere, doğum, babalar, yılbaşı, sevgililer
Not: www.hediyeciniz.com sayfadan “Hediyeciniz.com” ile ilgili içeriklere ulaşabilirsiniz.
Benzer sayfalar için “Alışveriş” kategorisini ziyaret edin.
 Kategori Siteleri : Elektronik Sigara - Gündoğar Branda Sanayi - Real Perde - Sanalpazar - 2.El Bilgisayar - Miss Pırlanta - Onur Dış Ticaret - Büro Mobilyası - Lastik24 - Oto Lastik Ve Jant Onlin - Bimeks Teknoloji Mağazası